2015-10-20 12:49

2015-10-20 12:49

Åmålspensionärer tävlade i förbundsmästerskapet

SKÖVDE: Nöjda bowlare blev utan medaljer

SPF Åmåliterna hade fyra damer och fem herrar med vid SPF Seniorernas förbundsmästerskap i bowling i Skövde.

Mästerskapet arrangerades av SPF Seniorerna Skövde den 6–7 oktober och lockade till ett rekorddeltagande med 188 spelare på 18 banor.

Deltagarna spelade dels i individuella klasser, dels i tvåmannalag. SPF Åmåliternas deltagare spelade sina sex serier direkt efter ankomsten på andra dagens eftermiddag. På kvällen var det sedan middag med underhållning och prisutdelning.

Åmålsbowlarna fick inga medaljer med sig hem, men kände sig ändå nöjda med resultaten. Bäst av herrarna blev Sven-Åke Jacobsson. Med 888 poäng placerade han sig på 37:e plats av 52 deltagare i klass H2. Elsa Halldan blev bästa dam på plats sex av nio deltagare i klass D1.

Nästa års mästerskap hålls i Helsingborg 12–13 oktober.

Mästerskapet arrangerades av SPF Seniorerna Skövde den 6–7 oktober och lockade till ett rekorddeltagande med 188 spelare på 18 banor.

Deltagarna spelade dels i individuella klasser, dels i tvåmannalag. SPF Åmåliternas deltagare spelade sina sex serier direkt efter ankomsten på andra dagens eftermiddag. På kvällen var det sedan middag med underhållning och prisutdelning.

Åmålsbowlarna fick inga medaljer med sig hem, men kände sig ändå nöjda med resultaten. Bäst av herrarna blev Sven-Åke Jacobsson. Med 888 poäng placerade han sig på 37:e plats av 52 deltagare i klass H2. Elsa Halldan blev bästa dam på plats sex av nio deltagare i klass D1.

Nästa års mästerskap hålls i Helsingborg 12–13 oktober.