2015-10-16 09:14

2015-10-16 09:14

ÅSK:s satsning på invandrartjejer uppmuntras

ISHOCKEY: Åmåls SK får stipendium för sitt ungdomsarbete

Åmåls SK får stipendiet ”Lovande förebilder” för sin ungdomsverksamhet och för sin satsning på att få invandrartjejer att börja spela ishockey.

Ordförande Mikael Engberg fick ta emot diplom och 10 000 kronor av Länsförsäkringars kontorschef i Åmål Helena Gambring i samband med onsdagens division 2-match i ishallen. Åmåls SK har valts ut av Länsförsäkringar Älvsborg som pristagare i Åmåls kommuns till stipendiet ”Lovande förebilder”. Klubben får stipendiet för sitt ungdomsarbete och då framför allt en satsning för att få fler invandrartjejer att börja spela hockey.

Ordförande Mikael Engberg fick ta emot diplom och 10 000 kronor av Länsförsäkringars kontorschef i Åmål Helena Gambring i samband med onsdagens division 2-match i ishallen. Åmåls SK har valts ut av Länsförsäkringar Älvsborg som pristagare i Åmåls kommuns till stipendiet ”Lovande förebilder”. Klubben får stipendiet för sitt ungdomsarbete och då framför allt en satsning för att få fler invandrartjejer att börja spela hockey.