2015-10-15 12:03

2015-10-15 12:03

Sju kandiderar till luciakronan

ÅMÅL

Nu har juryn valt ut vilka som kommer att göra upp om titeln Åmåls lucia 2015.

Valet föll på sju tjejer i ålderspannet 16–24 år. Totalt 14 kandidater fanns med i den ursprungliga gallringen, som avslutades med sångprov i onsdags. Alla som ville vara med i luciatåget fick sjunga ”Blicka lilla stjärna” i olika tonarter. Måndagen den 26 oktober har kandidaterna sin första gemensamma övningsdag. Då tas även de porträttbilder som kommer att publiceras i PD i samband med att omröstningen drar i gång.

Valet föll på sju tjejer i ålderspannet 16–24 år. Totalt 14 kandidater fanns med i den ursprungliga gallringen, som avslutades med sångprov i onsdags. Alla som ville vara med i luciatåget fick sjunga ”Blicka lilla stjärna” i olika tonarter. Måndagen den 26 oktober har kandidaterna sin första gemensamma övningsdag. Då tas även de porträttbilder som kommer att publiceras i PD i samband med att omröstningen drar i gång.