2015-10-07 14:25

2015-10-07 14:26

Fyra fortsatt anhållna för butiksinbrott

ÅMÅL

De fyra män som är misstänkta för inbrott hos i Ica i Åmål är fortfarande anhållna.

– Prognosen pekar på att det kommer ske häktningsförhandlingar på fredag, säger kriminalkommissarie Magnus Wallin.

Det var natten mot i måndags som Ica hade ovälkommet besök. Tjuvarna plockade med sig tobaksvaror till okänt värde. Kort efter inbrottet stoppades en bil med fyra män på E45 i höjd med Köpmannebro. Männen, som är födda 1990 och 91, greps och fördes till polishuset i Åmål där de nu sitter anhållna.

– Prognosen pekar på att det kommer ske häktningsförhandlingar på fredag, säger kriminalkommissarie Magnus Wallin.

Det var natten mot i måndags som Ica hade ovälkommet besök. Tjuvarna plockade med sig tobaksvaror till okänt värde. Kort efter inbrottet stoppades en bil med fyra män på E45 i höjd med Köpmannebro. Männen, som är födda 1990 och 91, greps och fördes till polishuset i Åmål där de nu sitter anhållna.