2015-10-05 08:24

2015-10-06 13:25

Foto:

Många glada vinnare i Karlbergshallen

ÅMÅL: Klassinnebandyn bjöd på spänning

Det var högt tempo, tuffa närkamper och lekfullt spel när klassinnebandyn avgjordes i Karlbergshallen i Åmål under den gångna helgen. I vissa årskurser krävdes det straffar och räkning av målskillnad för att vaska fram finallagen.

– Jag tycker egentligen inte det är speciellt roligt med innebandy, men klassinnebandy är kul, säger Linus Dahlman, som vann guld med Rösparksskolan 4 A.

Turneringen inleddes i lördags med de tre yngsta årskurserna i kommunens grundskolor och på söndagen korades nya mästare i klasserna fyra–sex. Många matcher bjöd på underhållande spel, fina individuella prestationer och goda laginsatser.

– Jag tycker egentligen inte det är speciellt roligt med innebandy, men klassinnebandy är kul, säger Linus Dahlman, som vann guld med Rösparksskolan 4 A.

Turneringen inleddes i lördags med de tre yngsta årskurserna i kommunens grundskolor och på söndagen korades nya mästare i klasserna fyra–sex. Många matcher bjöd på underhållande spel, fina individuella prestationer och goda laginsatser.