2015-10-02 10:17

2015-10-02 12:53

Full fart på mässgolvet

ÅMÅL: 30 utställare och två föreläsare i rackethallen

Hundratals personer besökte torsdagens seniormässa i Åmåls nya rackethall. Alla fick med sig handfasta tips för bättre motion och hälsa.

– Från början hade vi tänkt oss cirka tio utställare, men i slutändan blev det ett 30-tal, säger en nöjd Ewa Anundsson, som ingår i arrangörsgruppen.

Med tanke på uppslutningen vore det märkligt om seniormässan inte blir en ny tradition. Mest publik drog inte helt överraskande gästföreläsarna Mats Lindwall och Maud Skoog Brandin, som pratade om vikten av bra kost respektive skratterapi. För musiken svarade Lilla Bandet, från Färgelanda, medan radioprofilen Bente Hjelm agerade konferencier.

Blod och ballong

Vissa utställare stack ut lite extra. I Balderklinikens monter var det exempelvis flera besökare som passade på att testa sitt blodtryck och utanför mässhallen demonstrerade Dalslands ballongklubb en av sina farkoster.

– Från början hade vi tänkt oss cirka tio utställare, men i slutändan blev det ett 30-tal, säger en nöjd Ewa Anundsson, som ingår i arrangörsgruppen.

Med tanke på uppslutningen vore det märkligt om seniormässan inte blir en ny tradition. Mest publik drog inte helt överraskande gästföreläsarna Mats Lindwall och Maud Skoog Brandin, som pratade om vikten av bra kost respektive skratterapi. För musiken svarade Lilla Bandet, från Färgelanda, medan radioprofilen Bente Hjelm agerade konferencier.

Blod och ballong

Vissa utställare stack ut lite extra. I Balderklinikens monter var det exempelvis flera besökare som passade på att testa sitt blodtryck och utanför mässhallen demonstrerade Dalslands ballongklubb en av sina farkoster.