2015-09-30 15:00

2015-09-30 15:00

Villainbrott genom fönster

MELLERUD

Ett inbrott polisanmäldes på måndagseftermiddagen av en villaägare på Brunnsvägen i Melleruds kommun.

Tjuven eller tjuvarna tog sig in i fastigheten genom att krossa ett fönster. Villaägaren ville inte att polisen skulle göra någon brottsplatsundersökning, i stället ska han överlämna en egenskriven godsförteckning.

Tjuven eller tjuvarna tog sig in i fastigheten genom att krossa ett fönster. Villaägaren ville inte att polisen skulle göra någon brottsplatsundersökning, i stället ska han överlämna en egenskriven godsförteckning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.