2015-09-29 09:48

2015-09-29 09:48

Mer än motorer på Kulturbruket

MELLERUD: Bosse Bildoktorn siktar på att överraska

På torsdag gästas Kulturbruket i Mellerud av Bosse Bildoktorn Andersson.
– Det blir både aha- och ööö-upplevelser, säger han om föreläsningen.

Tv-profilen Bosse Andersson har blivit en ganska flitig gäst i våra trakter. För två år sedan var han ett dragplåster på Bokdagar i Dalsland och i somras toppade han en stor traktorträff söder om Bengtsfors.

Den här gången går turen till Mellerud, där Bildoktorn uppträder under rubriken ”Fantastiska människor och bilar jag har mött”. Publiken kan se fram emot en tidsresa med många roliga bilder och personliga anekdoter.

– Jag berättar om människor som gått sin egen väg och betytt något och kan lova att alla blir överraskade. Det blir både aha- och ööö-upplevelser, säger Bosse Andersson, i ett pressmeddelande.

Exakt vad som sägs och hur det framförs beror på vilka funderingar, reflektioner och associationer som poppar upp i bildoktorns huvud när han väl står på scenen. Därmed blir varje föreställning en unik upplevelse.

Tv-profilen Bosse Andersson har blivit en ganska flitig gäst i våra trakter. För två år sedan var han ett dragplåster på Bokdagar i Dalsland och i somras toppade han en stor traktorträff söder om Bengtsfors.

Den här gången går turen till Mellerud, där Bildoktorn uppträder under rubriken ”Fantastiska människor och bilar jag har mött”. Publiken kan se fram emot en tidsresa med många roliga bilder och personliga anekdoter.

– Jag berättar om människor som gått sin egen väg och betytt något och kan lova att alla blir överraskade. Det blir både aha- och ööö-upplevelser, säger Bosse Andersson, i ett pressmeddelande.

Exakt vad som sägs och hur det framförs beror på vilka funderingar, reflektioner och associationer som poppar upp i bildoktorns huvud när han väl står på scenen. Därmed blir varje föreställning en unik upplevelse.