2015-09-28 13:37

2015-09-28 13:37

Tonsatt Boye sjungs i Mo kyrka

MO

På onsdagskvällen får Mo kyrka besök av två av Säffles lokala duktiga musiker.

Anna Mårtensson Haglund är en vissångerska som är uppväxt i en musikalisk familj med bröder inom dansbandsvärlden, bland annat i Torgny Melins. Mårtensson Haglund har sjungit mycket med visklubben i Säffle och anlitas som solist till eget gitarrackompanjemang i olika sammanhang. I Mo heter programmet ”Boye i ord och ton”. Det är texter av Karin Boye som sångerskan själv har tonsatt. Till förstärkning har hon med sig Magnus Liljeqvist musiklärare på Tegnerskolan i Säffle som är en flitigt använd sångare och gitarrist. Kvällens andakt leds av Erik Öhman.

Anna Mårtensson Haglund är en vissångerska som är uppväxt i en musikalisk familj med bröder inom dansbandsvärlden, bland annat i Torgny Melins. Mårtensson Haglund har sjungit mycket med visklubben i Säffle och anlitas som solist till eget gitarrackompanjemang i olika sammanhang. I Mo heter programmet ”Boye i ord och ton”. Det är texter av Karin Boye som sångerskan själv har tonsatt. Till förstärkning har hon med sig Magnus Liljeqvist musiklärare på Tegnerskolan i Säffle som är en flitigt använd sångare och gitarrist. Kvällens andakt leds av Erik Öhman.