2015-09-24 12:01

2015-09-24 12:01

Politiskt party med Schyman

ÅMÅL: Annorlunda sätt att locka nya sympatisörer

Den 12 oktober anordnar Feministiskt initiativ ett homeparty med partiledaren Gudrun Schyman på Karlbergsgymnasiet i Åmål. Skrivblock, penna och ett öppet sinne är det enda som krävs av deltagarna.

Sveriges största parti vid sidan av dem som sitter i riksdagen har testat flera nyskapande tillvägagångssätt för att nå ut med sitt budskap. Vem kommer inte ihåg när Gudrun Schyman eldade upp 100 000 kronor under Almedalsveckan, för att uppmärksamma lönegapet mellan män och kvinnor.

Riktigt så dramatiskt lär det inte bli när Feministiskt initiativ Dalsland anordnar ett homeparty på Karlbergsgymnasiet i Åmål den 12 oktober. Alla som tar med sig ett öppet sinne, samt penna och papper, är välkomna att lyssna när Gudrun Schyman försöker sälja in sitt partiprogram. Tidigare har hon hållit liknande partyn i allt från källarlokaler och vardagsrum till Uppsala universitet. I Åmål är det Lindgrensalen som gäller.

Sveriges största parti vid sidan av dem som sitter i riksdagen har testat flera nyskapande tillvägagångssätt för att nå ut med sitt budskap. Vem kommer inte ihåg när Gudrun Schyman eldade upp 100 000 kronor under Almedalsveckan, för att uppmärksamma lönegapet mellan män och kvinnor.

Riktigt så dramatiskt lär det inte bli när Feministiskt initiativ Dalsland anordnar ett homeparty på Karlbergsgymnasiet i Åmål den 12 oktober. Alla som tar med sig ett öppet sinne, samt penna och papper, är välkomna att lyssna när Gudrun Schyman försöker sälja in sitt partiprogram. Tidigare har hon hållit liknande partyn i allt från källarlokaler och vardagsrum till Uppsala universitet. I Åmål är det Lindgrensalen som gäller.