2015-09-12 13:27

2015-09-12 13:27

15-åring döms till dagsböter

ÅMÅL

En 15-årig pojke i Åmål körde motorcykel som han inte var berättigad till.

Detta hände i Åmål. Nu har han dömts till 50 dagsböter för olovlig körning. Han döms även till dagsböter för vårdslöshet i trafik samt obehörigt avvikande från trafikolycksplats eftersom han körde motorcykel på ena bakhjulet i hög fart vilket ledde till en trafikolycka. Han har även avvikit från platsen utan att vidta åtgärder efter att han kört på och skadat ett annat fordon.

Detta hände i Åmål. Nu har han dömts till 50 dagsböter för olovlig körning. Han döms även till dagsböter för vårdslöshet i trafik samt obehörigt avvikande från trafikolycksplats eftersom han körde motorcykel på ena bakhjulet i hög fart vilket ledde till en trafikolycka. Han har även avvikit från platsen utan att vidta åtgärder efter att han kört på och skadat ett annat fordon.