2015-09-09 19:32

2015-09-09 19:32

Begick dubbla trafikbrott

MELLERUD–EDSLESKOG

En 23-årig norrman åtalas för två fall av grov olovlig körning i Dalsland.

Händelserna begicks med två dagars mellanrum i början av september. Först stoppades 23-åringen av polis på Storgatan i Mellerud, sedan inträffade samma sak på länsväg 164 i Edsleskog. Båda gångerna saknade han körkort. Eftersom mannen sedan tidigare har gjort sig skyldig till liknande incidenter bedöms brottet som grovt.

Händelserna begicks med två dagars mellanrum i början av september. Först stoppades 23-åringen av polis på Storgatan i Mellerud, sedan inträffade samma sak på länsväg 164 i Edsleskog. Båda gångerna saknade han körkort. Eftersom mannen sedan tidigare har gjort sig skyldig till liknande incidenter bedöms brottet som grovt.