2015-09-08 09:20

2015-09-08 09:20

Anders Bagge vänder plattor

MELLERUD: Varierat höstprogram på Gruzzolo

På lördag lirar 90-talsbandet Drängarna sina största hitlåtar på Café Gruzzolo i Mellerud. Senare i höst gästas samma nattklubb av Eva Eastwood och Anders Bagge.

2015 ser ut att bli nöjesåret då Idol fick upp ögonen för Dalsland. I våras var tv-programmet på jakt efter talanger i Åmål, vilket de bland andra fann i Belle Henriksdotter.

Nästa gång Idol är på tapeten för dalsländskt vidkommande blir den 3 oktober. Då är jurymedlemmen Anders Bagge discjockey på Café Gruzzolo i Mellerud. Vid sin sida har han musikproducenten Robert Wåtz, som många säkert minns från hans tid med popgruppen Rob´n´Raz.

Start förra helgen

Höstprogrammet på Café Gruzzolo kickade egentligen i gång förra helgen, med trubadur och dj-set. Men det är på lördag som säsongen tar avstamp på allvar, då utestället gästas av Drängarna. Gruppen, som har stått på samma scen flera gånger tidigare, brukar skapa bra partystämning med sina bonniga låtar.

Australiskt band

Den 26 september är ett datum som kan vara värt att lägga på minnet för dalsländska rockabillyälskare. Då spelar Eva Eastwood på Café Gruzzolo. För uppvärmningen svarar den australiska gruppen The Hi-Boys.

Eva Eastwood slog igenom 2005 då hon medverkade i Allsång på Skansen.

2015 ser ut att bli nöjesåret då Idol fick upp ögonen för Dalsland. I våras var tv-programmet på jakt efter talanger i Åmål, vilket de bland andra fann i Belle Henriksdotter.

Nästa gång Idol är på tapeten för dalsländskt vidkommande blir den 3 oktober. Då är jurymedlemmen Anders Bagge discjockey på Café Gruzzolo i Mellerud. Vid sin sida har han musikproducenten Robert Wåtz, som många säkert minns från hans tid med popgruppen Rob´n´Raz.

Start förra helgen

Höstprogrammet på Café Gruzzolo kickade egentligen i gång förra helgen, med trubadur och dj-set. Men det är på lördag som säsongen tar avstamp på allvar, då utestället gästas av Drängarna. Gruppen, som har stått på samma scen flera gånger tidigare, brukar skapa bra partystämning med sina bonniga låtar.

Australiskt band

Den 26 september är ett datum som kan vara värt att lägga på minnet för dalsländska rockabillyälskare. Då spelar Eva Eastwood på Café Gruzzolo. För uppvärmningen svarar den australiska gruppen The Hi-Boys.

Eva Eastwood slog igenom 2005 då hon medverkade i Allsång på Skansen.