2015-07-20 16:26

2015-07-20 16:26

Piantist gästar kyrkan

ÅMÅL

Åmåls kyrka gästas i morgon kväll av pianisten Nils Lundström, som gör ett program inom ramen för kyrkans sommarmusikkvällar. Lundström är utbildad vid Musikhögskolan i Stockholm. Han är sedan 2003 anställd som kyrkomusiker i Säffle församling, där han bland annat leder Säffle Oratoriekör, men frilansar alltså även en hel del som pianist.

Vid sommarmusikkvällen i Åmåls kyrka spelar Nils musik av Bach, Mendelssohn, Peterson-Berger och Chopin.

Åmåls kyrka gästas i morgon kväll av pianisten Nils Lundström, som gör ett program inom ramen för kyrkans sommarmusikkvällar. Lundström är utbildad vid Musikhögskolan i Stockholm. Han är sedan 2003 anställd som kyrkomusiker i Säffle församling, där han bland annat leder Säffle Oratoriekör, men frilansar alltså även en hel del som pianist.

Vid sommarmusikkvällen i Åmåls kyrka spelar Nils musik av Bach, Mendelssohn, Peterson-Berger och Chopin.