2015-06-24 15:31

2015-06-24 15:31

Vattenplaning bakom olycka

ÅMÅL

Tre personer fick föras till sjukhus efter en singelolycka på E45 utanför Åmål i går vid lunchtid.

Polisen tror att bilen fick vattenplaning och körde av vägen, eftersom ett lokalt skyfall föll över vägavsnittet vid tidpunkten för olyckan. Avkörningen inträffade cirka 400 meter norr om den södra infarten till Åmål. Medan bilen bärgades var det under en kortare stund stopp i trafiken i båda körriktningar. Ingen av personerna som kördes till sjukhus ska ha drabbats av några allvarligare kroppsskador.

Polisen tror att bilen fick vattenplaning och körde av vägen, eftersom ett lokalt skyfall föll över vägavsnittet vid tidpunkten för olyckan. Avkörningen inträffade cirka 400 meter norr om den södra infarten till Åmål. Medan bilen bärgades var det under en kortare stund stopp i trafiken i båda körriktningar. Ingen av personerna som kördes till sjukhus ska ha drabbats av några allvarligare kroppsskador.