2015-06-05 15:00

2015-06-05 15:00

Karlbergstjejer får handelsstipendium

ÅMÅL

Svensk Handel Värmland-Dalsland har under ett antal år delat ut stipendium till elever i avgångsklasserna på handelsprogrammet i Värmland och Dalsland.

Kriteriet för stipendiet har varit att det skall gå till elever som visat stor energi och stort engagemang under studietiden. Även att eleven har utvecklats och gjort framsteg samt haft goda vitsord under sin arbetsplatspraktik. Stipendiet är på 5 000 kronor.

Stipendiaterna från Karlbersgsgymnasiet i Åmål kommer båda från klass HA3. Det handlar om Hanna Lundberg och Louise Calberg.

Prisutdelningen kommer att ske på Näringslivets Hus i Karlstad den 8 juni, där Svensk Handel har sitt kontor. Kenneth Johansson, landshövding i Värmland, samt Ing-Britt Bergström, ordförande i Svensk Handel Värmland-Dalsland kommer att förrätta utdelningen.

 

 

 

 

 

Kriteriet för stipendiet har varit att det skall gå till elever som visat stor energi och stort engagemang under studietiden. Även att eleven har utvecklats och gjort framsteg samt haft goda vitsord under sin arbetsplatspraktik. Stipendiet är på 5 000 kronor.

Stipendiaterna från Karlbersgsgymnasiet i Åmål kommer båda från klass HA3. Det handlar om Hanna Lundberg och Louise Calberg.

Prisutdelningen kommer att ske på Näringslivets Hus i Karlstad den 8 juni, där Svensk Handel har sitt kontor. Kenneth Johansson, landshövding i Värmland, samt Ing-Britt Bergström, ordförande i Svensk Handel Värmland-Dalsland kommer att förrätta utdelningen.