2015-06-03 09:37

2015-06-03 16:57

Stulna Åmålsbilar hittades på lastbil i Värtahamnen

ÅMÅL

(UPPDATERAD) Två bilar av märket Lexus stals natten till tisdagen i Åmål. Den ena bilen stod parkerad på en garageuppfart på Norrskensgatan. Där skedde stölden någon gång mellan halv ett på natten och sex på morgonen.

På tisdagskvällen påträffades båda Åmålsbilarna i släpet på en lastbil i Värtahamnen i Stockholm. En man som befann sig i omedelbar närhet greps direkt och anhölls senare av åklagare, misstänkt för grov stöld.

Bilstölderna i Åmål är inte de enda som har inträffat i närområdet på sistone. Nyligen försvann ytterligare två bilar av samma märke i Värmland. Tillvägagångssättet tyder på ett beställningsjobb.

 

På tisdagskvällen påträffades båda Åmålsbilarna i släpet på en lastbil i Värtahamnen i Stockholm. En man som befann sig i omedelbar närhet greps direkt och anhölls senare av åklagare, misstänkt för grov stöld.

Bilstölderna i Åmål är inte de enda som har inträffat i närområdet på sistone. Nyligen försvann ytterligare två bilar av samma märke i Värmland. Tillvägagångssättet tyder på ett beställningsjobb.