2015-05-18 12:26

2015-05-18 12:26

Motionslopp för välgörenhet

ÅMÅL

På tisdag kan alla som vill vara med och springa in våren i Åmål och samtidigt bidra till en god sak.

Loppet anordnas av motionscentret MCD, vid simhallen, där det också är samling. Anmälningsavgifterna går oavkortat till Läkare utan gränser. Arrangemanget är öppet för personer i alla åldrar, oavsett förutsättningar. Det går lika bra att lunka som att springa. Efter loppet anordnas utomhusträning, fika och tipspromenad i naturområdet utanför arrangörens lokaler.

Loppet anordnas av motionscentret MCD, vid simhallen, där det också är samling. Anmälningsavgifterna går oavkortat till Läkare utan gränser. Arrangemanget är öppet för personer i alla åldrar, oavsett förutsättningar. Det går lika bra att lunka som att springa. Efter loppet anordnas utomhusträning, fika och tipspromenad i naturområdet utanför arrangörens lokaler.