2015-05-18 10:21

2015-05-18 10:21

En glädjefylld dansshow

ÅMÅL: Hyllningsnummer och pokalutdelning på Karlbergsteatern

Uppvisning. Från klassiska rockrökare till finstämda ballader – dansgruppen Dansglädje avslutade terminen med en varierad vårshow på Karlbergsteatern i Åmål.

Efter tio veckor och lika många träningar var det äntligen dags för medlemmarna i Dansglädje att visa vad de har lärt sig under våren. Dansgruppens avslutningsshower är ett återkommande glädjepiller för många och årets vårshow gick av stapeln den 10 maj.

Programmet inleddes med två uppvärmningsnummer, vilka involverade både dansare och publik. Därefter bjöds det på inlevelsefulla tolkningar av allt från rockklassikern ”Great balls of fire” till Svensktoppsfavoriten ”Om du lämnade mig nu”.

Hyllad med krigarsång

En av de största höjdpunkterna var Dansglädjes hyllningsnummer till deras vän Jacob Halvorsen, som inte kunde medverka i föreställningen. Numret baserades på låten ”Ingenting kan hindra mig att dansa” och handlar om krigare. Därmed skickade dansgruppen sina varmaste hälsningar till Jacob Halvorsen, som håller på att kämpa sig tillbaka från en stroke. Innan vårshowen avslutades hade ledarna Sandra Halling och Sanda Sandström också en överraskning till dansarna. En efter en ropades medlemmarna upp på scenen och tilldelades varsin pokal. Stolthet och lycka lyste i många ansikten när dansarna hyllades med applåder av publiken.

Efter tio veckor och lika många träningar var det äntligen dags för medlemmarna i Dansglädje att visa vad de har lärt sig under våren. Dansgruppens avslutningsshower är ett återkommande glädjepiller för många och årets vårshow gick av stapeln den 10 maj.

Programmet inleddes med två uppvärmningsnummer, vilka involverade både dansare och publik. Därefter bjöds det på inlevelsefulla tolkningar av allt från rockklassikern ”Great balls of fire” till Svensktoppsfavoriten ”Om du lämnade mig nu”.

Hyllad med krigarsång

En av de största höjdpunkterna var Dansglädjes hyllningsnummer till deras vän Jacob Halvorsen, som inte kunde medverka i föreställningen. Numret baserades på låten ”Ingenting kan hindra mig att dansa” och handlar om krigare. Därmed skickade dansgruppen sina varmaste hälsningar till Jacob Halvorsen, som håller på att kämpa sig tillbaka från en stroke. Innan vårshowen avslutades hade ledarna Sandra Halling och Sanda Sandström också en överraskning till dansarna. En efter en ropades medlemmarna upp på scenen och tilldelades varsin pokal. Stolthet och lycka lyste i många ansikten när dansarna hyllades med applåder av publiken.