2015-05-08 17:38

2015-05-08 17:38

Fräck tjuv bar stulen klocka

MELLERUD

På onsdagsmorgonen upptäckte en kvinna i Mellerud att en främmande man befann sig i hennes källare.

När hon frågade vad han gjorde i huset uppgav han först att han ville låna toalett, men sedan försvann han snabbt från platsen. Kvinnan larmade polisen och kort därefter anträffades mannen, en 31-åring, i närheten av ortens kyrka. När han blev ombedd att identifiera sig visade han ett utländskt pass som är förlustanmält. Dessutom bar han en guldklocka, guldsmycken och kontanter, som tros vara från något eller några av de totalt tre villainbrott som polisanmäldes i Mellerud i onsdags.

När hon frågade vad han gjorde i huset uppgav han först att han ville låna toalett, men sedan försvann han snabbt från platsen. Kvinnan larmade polisen och kort därefter anträffades mannen, en 31-åring, i närheten av ortens kyrka. När han blev ombedd att identifiera sig visade han ett utländskt pass som är förlustanmält. Dessutom bar han en guldklocka, guldsmycken och kontanter, som tros vara från något eller några av de totalt tre villainbrott som polisanmäldes i Mellerud i onsdags.