2015-04-13 15:01

2015-04-13 19:38

Två till sjukhus efter bilkrock

ÅMÅL

Minst två personer fördes på fredagskvällen till sjukhus efter en trafikolycka på E45 utanför Åmål.

Olyckan inträffade strax för klockan 19 vid korsningen Åmål S och 45:an, där två personbilar frontalkrockade. Den ena bilen hamnade i diket, medan den andra blev kvar på vägbanan. Ambulans skickades till platsen och transporterade minst två personer till Näl respektive Centralsjukhuset i Karlstad. Vilka eventuella skador personerna har drabbats av var i går okänt för polisen.

Olyckan inträffade strax för klockan 19 vid korsningen Åmål S och 45:an, där två personbilar frontalkrockade. Den ena bilen hamnade i diket, medan den andra blev kvar på vägbanan. Ambulans skickades till platsen och transporterade minst två personer till Näl respektive Centralsjukhuset i Karlstad. Vilka eventuella skador personerna har drabbats av var i går okänt för polisen.