2015-04-13 15:37

2015-04-13 15:38

Knark hittades vid brandlarm

ÅMÅL

En polisanmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet och misstänkt narkotikabrott skrevs natten mot lördagen i samband med en brandutryckning i Åmål.

SOS larmades om rökutveckling från en lägenhet på bottenvåningen i ett flerbostadshus på Torggatan i Åmål vid halvettiden på natten. När personal från räddningstjänst tog sig in i bostaden konstaterades att röken berodde på torrkokning. Platsen spärrades av för teknisk undersökning och i samband med denna hittades narkotika som togs i beslag av polisen.

SOS larmades om rökutveckling från en lägenhet på bottenvåningen i ett flerbostadshus på Torggatan i Åmål vid halvettiden på natten. När personal från räddningstjänst tog sig in i bostaden konstaterades att röken berodde på torrkokning. Platsen spärrades av för teknisk undersökning och i samband med denna hittades narkotika som togs i beslag av polisen.