2015-04-05 21:30

2015-04-05 21:30

Kylslaget men vackert under paraden

FENGERSFORS: Från lanthandeln till Knarrbysjön

I Fengersfors var det vackert men kylslaget när tappra barn och vuxna gick i påskparaden.

Paraden startade vi lanthandeln i Fengersfors och gick upp för Fabriksvägen, vidare in på Herdins väg och sedan in på Sjövägen. Tappra vuxna och barn gick i tåget.

Under påskaftons förmiddag, när paraden hölls, var det gasande solsken men med en kylig vind. Marschen avslutades vid Knarrbysjön, där de minsta deltagarna skyndade iväg med sina korgar för att byta påskbrev med varandra i den isande vinden. Efter påskbrevskastande skyndade många hem ganska snabbt.

Paraden startade vi lanthandeln i Fengersfors och gick upp för Fabriksvägen, vidare in på Herdins väg och sedan in på Sjövägen. Tappra vuxna och barn gick i tåget.

Under påskaftons förmiddag, när paraden hölls, var det gasande solsken men med en kylig vind. Marschen avslutades vid Knarrbysjön, där de minsta deltagarna skyndade iväg med sina korgar för att byta påskbrev med varandra i den isande vinden. Efter påskbrevskastande skyndade många hem ganska snabbt.