2015-03-27 09:33

2015-03-27 09:33

Kriminell man åtalas på nytt

ÅMÅL

En 25-årig man från Åmål, som sedan länge är känd för polisen, åtalas för fyra nya brott.

Samtliga händelser inträffade den 5 februari i år. Mannen stoppades av polis när han körde bil drogpåverkad och utan körkort på E45 vid Köpmannebro. I bilen fanns även en kniv. Nu åtalas 25-åringen för grov olovlig körning, ringa narkotikabrott, brott mot knivlagen, samt rattfylleri. Mannen erkänner att han kört utan lov och att det var hans kniv, men nekar till att ha använt narkotika.

Samtliga händelser inträffade den 5 februari i år. Mannen stoppades av polis när han körde bil drogpåverkad och utan körkort på E45 vid Köpmannebro. I bilen fanns även en kniv. Nu åtalas 25-åringen för grov olovlig körning, ringa narkotikabrott, brott mot knivlagen, samt rattfylleri. Mannen erkänner att han kört utan lov och att det var hans kniv, men nekar till att ha använt narkotika.