2015-03-24 10:34

2015-03-24 10:34

Jakten på ny medaljör

DALSLAND

Nomineringen till Dalslandsmedaljen pågår för fullt.

Innan april månad är slut ska jakten vara över. Medaljkommittén består av Dalslandskommunernas Kommunalförbund, Vänersborgs kommun, Dalslands konstförening samt Dalslands fornminnes och hembygdsförbund. Och sedan fem år tillbaka är det inte bara en enskild person som kan få medaljen utan den kan också hamna hos grupper av personer som på olika sätt gjort landskapet ”framstående tjänster”.

 

Innan april månad är slut ska jakten vara över. Medaljkommittén består av Dalslandskommunernas Kommunalförbund, Vänersborgs kommun, Dalslands konstförening samt Dalslands fornminnes och hembygdsförbund. Och sedan fem år tillbaka är det inte bara en enskild person som kan få medaljen utan den kan också hamna hos grupper av personer som på olika sätt gjort landskapet ”framstående tjänster”.