2015-03-23 09:15

2015-03-23 09:15

Rånare försökte kapa bil

MELLERUD

En man som körde bil blev i fredags utsatt för rånförsök i Dalskog söder om Mellerud.

Det var vid elvatiden på fredagskvällen som mannen stoppades av två för honom okända män på en hållplats vid länsväg 166. Mannen klev ur sin bil och frågade vad han kunde hjälpa till med. Då ska de okända männen i stället ha frågat honom om han har något guld, varefter de försökte stjäla hans bil. Offret lyckades fly från platsen genom att sparka den ene rånaren på benet, medan hans hund bet den andre rånaren.

Polisen vet vilken färg det är på bilen som rånarna färdades i, men ingen misstänkt gärningsman är gripen.

Det var vid elvatiden på fredagskvällen som mannen stoppades av två för honom okända män på en hållplats vid länsväg 166. Mannen klev ur sin bil och frågade vad han kunde hjälpa till med. Då ska de okända männen i stället ha frågat honom om han har något guld, varefter de försökte stjäla hans bil. Offret lyckades fly från platsen genom att sparka den ene rånaren på benet, medan hans hund bet den andre rånaren.

Polisen vet vilken färg det är på bilen som rånarna färdades i, men ingen misstänkt gärningsman är gripen.