2015-03-23 09:31

2015-03-23 09:31

Man åtalas för knarkbrott

MELLERUD

En 27-årig man från Mellerud döms för ringa narkotikabrott samt olovlig körning.

I början av november förra året stoppades mannen av polis i Vänersborg och togs med för provtagning, eftersom han var märkbart drogpåverkad. Provet visade att 27-åringen hade tagit bensoylekgonin, som är narkotikaklassat.

För drygt en vecka sedan haffades 27-åringen igen av polis när han körde bil på Kungälvsvägen i Lilla Edet, trots att han inte har något körkort. Händelsen rubriceras som grov olovlig körning, eftersom mannen har gjort sig skyldig till liknande brott tidigare.

I början av november förra året stoppades mannen av polis i Vänersborg och togs med för provtagning, eftersom han var märkbart drogpåverkad. Provet visade att 27-åringen hade tagit bensoylekgonin, som är narkotikaklassat.

För drygt en vecka sedan haffades 27-åringen igen av polis när han körde bil på Kungälvsvägen i Lilla Edet, trots att han inte har något körkort. Händelsen rubriceras som grov olovlig körning, eftersom mannen har gjort sig skyldig till liknande brott tidigare.