2015-03-20 15:30

2015-03-20 15:35

Inbrottstjuv greps på plats

MELLERUD

En man i 50-årsåldern greps och anhölls natten mot torsdagen i Mellerud, misstänkt för stöld och inbrott.

Polisen larmades strax efter midnatt av en privatperson som hade sett hur mannen tagit sig in hos ett företag genom att krossa en fönsterruta med en stol. När patrull kom till platsen konstaterades att en kassaapparat var uppbruten och att pengarna var nedstoppade i fickorna på 50-åringen, som fortfarande var kvar i lokalen.

Mannen greps på plats och anhölls senare av åklagare.

Polisen larmades strax efter midnatt av en privatperson som hade sett hur mannen tagit sig in hos ett företag genom att krossa en fönsterruta med en stol. När patrull kom till platsen konstaterades att en kassaapparat var uppbruten och att pengarna var nedstoppade i fickorna på 50-åringen, som fortfarande var kvar i lokalen.

Mannen greps på plats och anhölls senare av åklagare.