2015-03-09 09:34

2015-03-09 09:35

25-åring åtalas för däckskrik

MELLERUD

En 25-årig man från Mellerud åtalas för att vid två tillfällen i oktober i fjol har gasat och sladdat med personbil i norra rondellen i Mellerud så att ”onödigt mycket buller” uppstod.

Han stoppades av polisen, som då också upptäckte att 25-åringen inte hade körkortet med sig.

Mannen har i förhör nekat till brott och åtalas därför för brott mot trafikförordningen och körkortslagen. Om han erkänner brottet, kan målet avgöras utan att tas upp i tingsrätten. 25-åringen får i så fall betala 1 250 kronor i böter.

Han stoppades av polisen, som då också upptäckte att 25-åringen inte hade körkortet med sig.

Mannen har i förhör nekat till brott och åtalas därför för brott mot trafikförordningen och körkortslagen. Om han erkänner brottet, kan målet avgöras utan att tas upp i tingsrätten. 25-åringen får i så fall betala 1 250 kronor i böter.