2015-03-05 16:26

2015-03-05 16:26

Trio åtalas för rån och frihetsberövande

ÅMÅL

Två män och en kvinna – 21, 32 och 20 år gamla – åtalas för rån och olaga frihetsberövande i Åmål.

I slutet av november förra året tog sig trion in hemma hos en man i 70-årsåldern och tvingade honom att sitta stilla i soffan i cirka två timmar innan han lyckades fly och slå larm. Eftersom de misstänkta dessförinnan hade tilltvingat sig offrets bankkort med tillhörande kod kunde de senare ta ut totalt 5 000 kronor från 70-åringens konto.

Männen och kvinnan åtalas mot sitt nekande.

I slutet av november förra året tog sig trion in hemma hos en man i 70-årsåldern och tvingade honom att sitta stilla i soffan i cirka två timmar innan han lyckades fly och slå larm. Eftersom de misstänkta dessförinnan hade tilltvingat sig offrets bankkort med tillhörande kod kunde de senare ta ut totalt 5 000 kronor från 70-åringens konto.

Männen och kvinnan åtalas mot sitt nekande.