2015-02-13 09:20

2015-02-13 09:22

Kärlek i kyrkan

FRÖSKOG

I morgon söndag kommer gudstjänsten i Fröskogs kyrka att förgyllas av sex ungdomar vars gemensamma nämnare att de alla har varit kandidater till att bli Åmåls lucia något år sedan 2012.

På söndag är dock lucialåtarna lagda på hyllan. Istället blir det sånger på temat Kärlekens väg, särskilt passande eftersom Alla hjärtans dag som bekant infaller på lördag. Musik av Ted Gärdestad, Sarah Dawn Finer och Karlbergsgymnasiets egen sångpedagog Ellinor Wiman kommer att framföras under ledning av Johanna Friberg.

Gudstjänsten leds av Erik Öhman.

På söndag är dock lucialåtarna lagda på hyllan. Istället blir det sånger på temat Kärlekens väg, särskilt passande eftersom Alla hjärtans dag som bekant infaller på lördag. Musik av Ted Gärdestad, Sarah Dawn Finer och Karlbergsgymnasiets egen sångpedagog Ellinor Wiman kommer att framföras under ledning av Johanna Friberg.

Gudstjänsten leds av Erik Öhman.