2015-02-12 15:10

2015-02-12 15:10

Dogge pratar uppväxt på Kulturbruket

MELLERUD

Den 4 mars uppträder Dogge Doggelito på Kulturbruket i Mellerud.

Men den som förväntar sig rytmer, samplingar och rimmande texter lär bli besviken. I stället för musik kommer den folkkäre rappionjären att berätta om sitt livs upp- och nedgångar, allt med utgångspunkt från Stockholmsförorten Botkyrka.

Dogge Doggelitos föreläsning i Mellerud är en del av temaveckan ”Livet värt att leva”, som pågår den 2-7 mars och arrangeras av Svenska kyrkan i Karlstads stift. Inga officiella programpunkter äger rum i Åmål, däremot i Säffle. Exempelvis hålls det ett soffsamtal mellan biskop Esbjörn Hagberg och entreprenören Oscar Magnusson i Sagasalongen den 6 mars.

Men den som förväntar sig rytmer, samplingar och rimmande texter lär bli besviken. I stället för musik kommer den folkkäre rappionjären att berätta om sitt livs upp- och nedgångar, allt med utgångspunkt från Stockholmsförorten Botkyrka.

Dogge Doggelitos föreläsning i Mellerud är en del av temaveckan ”Livet värt att leva”, som pågår den 2-7 mars och arrangeras av Svenska kyrkan i Karlstads stift. Inga officiella programpunkter äger rum i Åmål, däremot i Säffle. Exempelvis hålls det ett soffsamtal mellan biskop Esbjörn Hagberg och entreprenören Oscar Magnusson i Sagasalongen den 6 mars.