2015-02-10 18:42

2015-02-10 18:42

Sagoläsning utan bok

TÖSSE: Sagoläsning utan bok

På Solsäterhemmet i Tösse spänner gemenskapen över alla åldersgränser.

I tisdags fölrmiddag var det sagoläsning, och inte vilken sagoläsning som helst. Maria Magnusson, som bor på Solsäter, läste utantill Putte i blåbärsskogen för Tössebobarnen. Sagan fängslade barnen. Efter sagostunden bjöds det på blåbärsmuffins som Elvi och Maria bakat. Som tack bjöd barnen på några fina visor som uppskattades av de boende. Efter applåder och tack avslutade sedan de boende med att sjunga ”Mors illa Olle” för barnen.

I tisdags fölrmiddag var det sagoläsning, och inte vilken sagoläsning som helst. Maria Magnusson, som bor på Solsäter, läste utantill Putte i blåbärsskogen för Tössebobarnen. Sagan fängslade barnen. Efter sagostunden bjöds det på blåbärsmuffins som Elvi och Maria bakat. Som tack bjöd barnen på några fina visor som uppskattades av de boende. Efter applåder och tack avslutade sedan de boende med att sjunga ”Mors illa Olle” för barnen.