2015-01-28 13:58

2015-01-28 13:58

Syjuntans kakfest samlar in pengar till hela världen

ÅMÅL

Det blir fint besök när Stora Berga syförening på lördag arrangerar sin traditionella kakfest för att samla in pengar till välgörande ändamål. Susanna Olivin från kyrkokansliet i Uppsala gästar.

Kaffekalas för hela världens skull, kallas arrangemanget som i Åmåls kyrkas församlingshem på lördagseftermiddagen. Mycket, mycket mer än sju sorters kakor erbjuds då besökarna, som bidrar till insamlingen genom att köpa en kaffebiljett. Behållningen går till Svenska kyrkans internationella arbete,

Under dagen blir det underhållning av Margareta Olsson från Högsäter, som bjuder på sambatoner från Sydamerika, och dessutom Daniel Johansson på piano. Susanna Olivin från kyrkokansliet i Uppsala informerar om internationellt arbete.

Det blir också en del nyheter under kakkalaset den här gången, bland annat ställs ett loppisbord fram.

Kaffekalas för hela världens skull, kallas arrangemanget som i Åmåls kyrkas församlingshem på lördagseftermiddagen. Mycket, mycket mer än sju sorters kakor erbjuds då besökarna, som bidrar till insamlingen genom att köpa en kaffebiljett. Behållningen går till Svenska kyrkans internationella arbete,

Under dagen blir det underhållning av Margareta Olsson från Högsäter, som bjuder på sambatoner från Sydamerika, och dessutom Daniel Johansson på piano. Susanna Olivin från kyrkokansliet i Uppsala informerar om internationellt arbete.

Det blir också en del nyheter under kakkalaset den här gången, bland annat ställs ett loppisbord fram.