2015-01-28 09:27

2015-01-28 09:27

Nyinflyttade får brev från kommunen

MELLERUD

Melleruds kommun skickar brev till sina nyinflyttade.

I brevet hälsas de nyinflyttade välkomna, får information om kommunen och också några gåvor i form av rabatterbjudanden. De nyinflyttade får också tips om vad som med fördel kan besökas i kommunen, bland annat akvedukten i Håverud.

Det första utskicket gjordes i början av januari och kommer fortsättningsvis att göras en gång i månaden.

I brevet hälsas de nyinflyttade välkomna, får information om kommunen och också några gåvor i form av rabatterbjudanden. De nyinflyttade får också tips om vad som med fördel kan besökas i kommunen, bland annat akvedukten i Håverud.

Det första utskicket gjordes i början av januari och kommer fortsättningsvis att göras en gång i månaden.