2015-01-28 11:35

2015-01-28 11:41

Körde utan behörighet

MELLERUD

En man i 70-årsåldern från Bengtsfors kommun fastnade i en poliskontroll på länsväg 166 i höjd med Lindstorp i Melleruds kommun.

Mannen färdades i en personbil med släpvagn påkopplad.

Eftersom bil och släpvang tillsammans vägde mer än 3,5 ton och han sakande behörighet väcker åklagaren åtal. Mannen har inte besvarat ett strafföreläggande. Därför blir det rättegångsförhandlingar. Åklagaren föreslår 1 500 kronor i böter. Mannen nekar till brott.

Mannen färdades i en personbil med släpvagn påkopplad.

Eftersom bil och släpvang tillsammans vägde mer än 3,5 ton och han sakande behörighet väcker åklagaren åtal. Mannen har inte besvarat ett strafföreläggande. Därför blir det rättegångsförhandlingar. Åklagaren föreslår 1 500 kronor i böter. Mannen nekar till brott.