2015-01-27 09:40

2015-01-27 09:40

Bildvisning med Evert

BOLSTAD

Evert Magnusson, Mellerud, kommer att visa bilder ur sin stora fotosamling i Bolstad Prästgård nästa vecka onsdagen den 4 februari. Han har varit verksam som amatörfotograf från början av 1950-talet och även samlat gamla foton sedan 1970-talet. Genom åren har han sparat ihop tusentals foton i sin privata negativsamling.

Evert Magnusson var under sin yrkesverksamma tid chef för Arbetsförmedlingen i Mellerud samt en känd kommunalpolitiker.

Evert Magnusson, Mellerud, kommer att visa bilder ur sin stora fotosamling i Bolstad Prästgård nästa vecka onsdagen den 4 februari. Han har varit verksam som amatörfotograf från början av 1950-talet och även samlat gamla foton sedan 1970-talet. Genom åren har han sparat ihop tusentals foton i sin privata negativsamling.

Evert Magnusson var under sin yrkesverksamma tid chef för Arbetsförmedlingen i Mellerud samt en känd kommunalpolitiker.