2015-01-26 14:03

2015-01-26 14:03

Fyra till sjukhus efter bilvolt

MELLERUD

Två vuxna och två barn fördes till Näl efter en singelolycka på E45 i höjd med Köpmannebro, norr om Mellerud.

Olyckan inträffade vid tretiden på söndagseftermiddagen, då en personbil voltade och lade sig på taket mitt på körbanan. Ambulans och räddningstjänst kallades omgående till platsen. Ingen av personerna som färdades iden voltade bilen ska ha drabbats av några allvarliga fysiska skador, men det klagades på smärtor i nacke.

Olyckan medförde trafikstörningar på E45 i närmare två timmar.

Olyckan inträffade vid tretiden på söndagseftermiddagen, då en personbil voltade och lade sig på taket mitt på körbanan. Ambulans och räddningstjänst kallades omgående till platsen. Ingen av personerna som färdades iden voltade bilen ska ha drabbats av några allvarliga fysiska skador, men det klagades på smärtor i nacke.

Olyckan medförde trafikstörningar på E45 i närmare två timmar.