2015-01-22 18:29

2015-01-22 18:29

Föreläser om framtiden

FÖRELÄSNING: Ifrågasatt konsultföretag gästar

På tisdag i nästa vecka gästas Åmål av föreläsaren Daniel Lindén från konsultföretaget Kairos Future. Åmåls kommun står bakom inbjudan till föreläsningen som bland annat tar upp hur den framtida arbetsmarknaden ser ut.

Daniel Lindén är framtidsstrateg på Kairos Future och arbetar bland annat med omvärldsanalyser, visions- och strategiprocesser för näringsliv och offentlig sektor.

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation och strategi, ger man sina kunder de stora sammanhangen.

Drar in miljoner

Men Kairos Future har också varit ifrågasatt, eftersom det är totalt dominerande inom sin nisch, omvärldsanalys. 178 av landets 290 kommuner har anlitat företaget, som dragit in miljoner i skatteinträkter de senaste åren.

Kairos Future grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Daniel Lindén är framtidsstrateg på Kairos Future och arbetar bland annat med omvärldsanalyser, visions- och strategiprocesser för näringsliv och offentlig sektor.

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation och strategi, ger man sina kunder de stora sammanhangen.

Drar in miljoner

Men Kairos Future har också varit ifrågasatt, eftersom det är totalt dominerande inom sin nisch, omvärldsanalys. 178 av landets 290 kommuner har anlitat företaget, som dragit in miljoner i skatteinträkter de senaste åren.

Kairos Future grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Stockholm.