2015-01-21 15:36

2015-01-21 15:36

Smycken stals vid fräck kupp

ÅMÅL

Trots säkerhetsanordning i form av en låst dörr, bestals Bernes guld och silver på tisdagen på två ringar. En inventering får visa om ytterligare saker saknas i guldsmedsaffären.

På tisdagen, strax innan stängning, kom ett par med en pojke i tio-tolvårsåldern till guldsmedsaffären och ville titta på ringar. Efter att paret gått utan att köpa något, upptäckte butiksinnehavaren att två ringar saknades.

Han sprang efter tjuvarna en bit men lyckades inte få fatt på dem.

– Vi har ganska bra signalement på de här personerna, men det vore tacksamt om Åmålsbor som sett något av detta här av sig till oss, säger Per-Erik Vister, kriminalpolischef i Åmål. Om de försvunnit i bil och någon sett registreringsnumret så är det förstås guld värt.

På tisdagen, strax innan stängning, kom ett par med en pojke i tio-tolvårsåldern till guldsmedsaffären och ville titta på ringar. Efter att paret gått utan att köpa något, upptäckte butiksinnehavaren att två ringar saknades.

Han sprang efter tjuvarna en bit men lyckades inte få fatt på dem.

– Vi har ganska bra signalement på de här personerna, men det vore tacksamt om Åmålsbor som sett något av detta här av sig till oss, säger Per-Erik Vister, kriminalpolischef i Åmål. Om de försvunnit i bil och någon sett registreringsnumret så är det förstås guld värt.