2016-09-27 06:20

2016-09-27 06:20

26-27 september

POLISDYGNET

09.11 

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, RV26 CA 4.5 KM SÖDER KORSNINGEN MED LV600 BÄCKHAMMAR KRISTINEHAMN. Personbil och motorcykel kolliderade vid infarten till Västra Uppsjön. Olyckan inträffade i samband med en vänstersväng. Motorcykelföraren medvetslös. Totalstopp i trafiken ca 1 timma. Den skadade förd till sjukhus med ambulanshelikopter.

10.18 

TRAFIKOLYCKA RV26 KROPPA FILIPSTAD. En timmerbil som kört av vägen och släpet välte. Norrgående körfält blockerat. Bärgningsbil anländer vid 12.00-tiden och då kommer vägen att vara avstängd ca 2 timmar.

10.44 

MISSHANDEL, DJURGÅRDSVÄGEN KRISTINEHAMN. Vid bråk i en lägenhet blev en man rispad i ansiktet med en kniv. En man gripen. Frigiven efter förhör.

15.43 

VILLAINBROTT, GRUVGATAN, FILIPSTAD. Tillträde till villan genom att ett fönster brutits upp. Lådor och skåp grundligt genomsökta. Ett kassaskåp hade skurits upp men inget saknades från kassaskåpet. Målsäganden saknade endast en mindre summa kontanter. Troligen har gärningsmännen blivit skrämda då flera brytverktyg anträffades i fastigheten.

16.14 

TRAFIKOLYCKA, INDUSTRILEDEN, SKOGHALL. En cyklist påkörd på på Industrileden när cyklisten skulle korsa vägen på en cykelöverfart. Cyklisten, en man, fördes med ambulans till Centralsjukhuset, Karlstad. Han är allvarligt skadad och har drabbats av en skallskada

16.50 

FRIGIVEN, ARVIKA. Anhållandet hävt på en man, 28 år, vilken varit frihetsberövad, misstänkt för inbrottsstöld i Koppom

18.07 

UTPRESSNING, GROVT OLAGA HOT OCH STÖLD, KRISTINEHAMN. Den 33-årige man som under förmiddagen orsakade ett bråk i en lägenhet i Kristinehamn där en kniv var inblandad greps under kvällen då han återigen begett sig till samma lägenhet och hotat igen. Hotet har riktat sig mot tre män. Vid avvisitering av mannen anträffades gods som gjorde att han även misstänks för stöld. Mannen anhållen efter förhör.

21.11 

OLAGA HOT, KRISTINEHAMN. En 29-årig man var hos fd flickvännen då det blev småstökigt. Mannen tog fram en kniv och höll den i handen som gjorde att flickvännen blev rädd. Mannen gripen på plats med frigavs efter förhör.

00.05 

PERSONRÅN, KRISTINEHAMN. Vittne ringer till polisen och säger att de har sett ett väpnat personrån i Kristinehamn. Detta rån skulle ha skett utanför en bankomat och personen som utförde rånet var maskerad med en rånarluva. Den rånade hade tagit ut pengar från bankomaten när rånaren kom fram. Polisen vill att den person som blivit rånad hör av sig till polisen. Detta gäller även andra personer som kan ha sett något.

09.11 

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, RV26 CA 4.5 KM SÖDER KORSNINGEN MED LV600 BÄCKHAMMAR KRISTINEHAMN. Personbil och motorcykel kolliderade vid infarten till Västra Uppsjön. Olyckan inträffade i samband med en vänstersväng. Motorcykelföraren medvetslös. Totalstopp i trafiken ca 1 timma. Den skadade förd till sjukhus med ambulanshelikopter.

10.18 

TRAFIKOLYCKA RV26 KROPPA FILIPSTAD. En timmerbil som kört av vägen och släpet välte. Norrgående körfält blockerat. Bärgningsbil anländer vid 12.00-tiden och då kommer vägen att vara avstängd ca 2 timmar.

10.44 

MISSHANDEL, DJURGÅRDSVÄGEN KRISTINEHAMN. Vid bråk i en lägenhet blev en man rispad i ansiktet med en kniv. En man gripen. Frigiven efter förhör.

15.43 

VILLAINBROTT, GRUVGATAN, FILIPSTAD. Tillträde till villan genom att ett fönster brutits upp. Lådor och skåp grundligt genomsökta. Ett kassaskåp hade skurits upp men inget saknades från kassaskåpet. Målsäganden saknade endast en mindre summa kontanter. Troligen har gärningsmännen blivit skrämda då flera brytverktyg anträffades i fastigheten.

16.14 

TRAFIKOLYCKA, INDUSTRILEDEN, SKOGHALL. En cyklist påkörd på på Industrileden när cyklisten skulle korsa vägen på en cykelöverfart. Cyklisten, en man, fördes med ambulans till Centralsjukhuset, Karlstad. Han är allvarligt skadad och har drabbats av en skallskada

16.50 

FRIGIVEN, ARVIKA. Anhållandet hävt på en man, 28 år, vilken varit frihetsberövad, misstänkt för inbrottsstöld i Koppom

18.07 

UTPRESSNING, GROVT OLAGA HOT OCH STÖLD, KRISTINEHAMN. Den 33-årige man som under förmiddagen orsakade ett bråk i en lägenhet i Kristinehamn där en kniv var inblandad greps under kvällen då han återigen begett sig till samma lägenhet och hotat igen. Hotet har riktat sig mot tre män. Vid avvisitering av mannen anträffades gods som gjorde att han även misstänks för stöld. Mannen anhållen efter förhör.

21.11 

OLAGA HOT, KRISTINEHAMN. En 29-årig man var hos fd flickvännen då det blev småstökigt. Mannen tog fram en kniv och höll den i handen som gjorde att flickvännen blev rädd. Mannen gripen på plats med frigavs efter förhör.

00.05 

PERSONRÅN, KRISTINEHAMN. Vittne ringer till polisen och säger att de har sett ett väpnat personrån i Kristinehamn. Detta rån skulle ha skett utanför en bankomat och personen som utförde rånet var maskerad med en rånarluva. Den rånade hade tagit ut pengar från bankomaten när rånaren kom fram. Polisen vill att den person som blivit rånad hör av sig till polisen. Detta gäller även andra personer som kan ha sett något.