2016-08-09 06:39

2016-08-09 06:39

8-9 augusti

POLISDYGNET

07.23  NARKOTIKABROTT RINGA SPÄRRGATAN, KARLSTAD. Två personer anträffade i en parkerad bil där båda uppvisar tecken på narkotikapåerkan. Medtagna för kroppsbesiktning. Frigivna.

13.23  MISSHANDEL OLAGA HOT, FLYKTINGBOENDE RÅDA. En man gripen misstänkt för misshandel och olaga hot mot personal på boendet. Han knuffade en kvinna och utdelade en spark mot henne. Han uttalade även ett hot mot henne. Mannen anhållen efter förhör.

14.00  HÄKTAD. Man häktad på sannolika skäl misstänkt för sexuellt ofredande den 5/8-16 i Arvika.

18.26  DROGRATTFYLLERI, SÖDERMALM KRISTINEHAMN. Vid kontroll av en bil visade föraren tecken på narkotikapåverkan. Han medfördes för kroppsbesiktning.

18.36  GROV MISSHANDEL, RUD KARLSTAD. En man misshandlad av sin flickvän. Hon slog en tung ölsejdel i huvudet på mannen. Han fördes med ambulans till sjukhus. Kvinnan gripen. Gripandet hävt och kvinnan frigiven efter förhör under natten kl. 01.40 efter beslut från åklagare.

19.03  DROGRATTFYLLERI, TALLUNDSVÄGEN KRISTINEHAMN. Vid kontroll av en bil visade föraren tecken på narkotikapåverkan. Han medfördes för kroppsbesiktning.

21.44  MISSHANDEL CHARLOTTENBERG. En 26-årig man gripen sedan han misshandlat sin fru genom att upprepade gånger slå henne i huvudet så att rodnad uppstått. Gripandet hävt och den misstänkte frigiven efter förhör.

07.23  NARKOTIKABROTT RINGA SPÄRRGATAN, KARLSTAD. Två personer anträffade i en parkerad bil där båda uppvisar tecken på narkotikapåerkan. Medtagna för kroppsbesiktning. Frigivna.

13.23  MISSHANDEL OLAGA HOT, FLYKTINGBOENDE RÅDA. En man gripen misstänkt för misshandel och olaga hot mot personal på boendet. Han knuffade en kvinna och utdelade en spark mot henne. Han uttalade även ett hot mot henne. Mannen anhållen efter förhör.

14.00  HÄKTAD. Man häktad på sannolika skäl misstänkt för sexuellt ofredande den 5/8-16 i Arvika.

18.26  DROGRATTFYLLERI, SÖDERMALM KRISTINEHAMN. Vid kontroll av en bil visade föraren tecken på narkotikapåverkan. Han medfördes för kroppsbesiktning.

18.36  GROV MISSHANDEL, RUD KARLSTAD. En man misshandlad av sin flickvän. Hon slog en tung ölsejdel i huvudet på mannen. Han fördes med ambulans till sjukhus. Kvinnan gripen. Gripandet hävt och kvinnan frigiven efter förhör under natten kl. 01.40 efter beslut från åklagare.

19.03  DROGRATTFYLLERI, TALLUNDSVÄGEN KRISTINEHAMN. Vid kontroll av en bil visade föraren tecken på narkotikapåverkan. Han medfördes för kroppsbesiktning.

21.44  MISSHANDEL CHARLOTTENBERG. En 26-årig man gripen sedan han misshandlat sin fru genom att upprepade gånger slå henne i huvudet så att rodnad uppstått. Gripandet hävt och den misstänkte frigiven efter förhör.