2016-02-21 07:15

2016-02-21 07:15

20-21 februari

POLISDYGNET

09.28 

FRI. Den man som under natten greps för misshandel i Karlstad frigavs efter förhör.

09.40 

BRAND I VILLA. TORSBY. Räddningstjänsten larmades till en villa där det brinner i väggen bakom kaminen. De boende i villan har gått ut. Ingen misstanke om brott.

10.21 

ANHÅLLEN. Den kvinna som under natten greps för grov misshandel i Kristinehamn anhölls efter förhör.

12.00 

TRAFIKOLYCKA, SINGEL, E45, VÄSTRA ÄMTERVIK. En personbil har kört av vägen och den 28-årige föraren förd till Torsby sjukhus med smärta i axel efter avåkningen.

12.14 

TRAFIKOLYCKA, SINGEL, E18, ÅRJÄNG. En bil voltade i en singelolycka och de tre personer som befann sig i bilen fördes till Arvika sjukhus.

12.40 

AVTJÄNING. FILIPSTAD. En 34-årig man anträffad och han fördes till häktet i Karlstad för att han skulle avtjäna straff.

12.50 

TRAFIKOLYCKA, RV62, DEJE. En bil voltade i en singelolycka på rv 62 i Deje. Två personer i bilen men ingen av dem är allvarligt skadad.

12.51 

TRAFIKOLYCKA, KARLSTAD. Två personbilar har kolliderat i en rondell. Inga allvarliga skador på de inblandade.

13.00 

HÄKTNINGSFÖRHANDLING. En 53-årig man häktad på sannolika skäl bla misstänkt för fyra fall av häleri i Värmland.

14.51 

STÖLD I BUTIK, ARVIKA. En kvinna ertappades när hon körde ut med en kundvagn med varor hon inte betalat för. Kvinna hämtades till förhör misstänkt för stöld. Vid en husrannsakan i bostaden anträffades mera gods som misstänks vara stulet. Anhållen efter förhör.

15.11 

GROV KVINNOFRIDSKRÄNKNING, EKSHÄRAD. En kvinna på ett flyktingboende anmäler att hon blivit slagen av sin make vid ett flertal tillfällen. Mannen, 24 år, hämtades till förhör efter beslut av jouråklagaren. Mannen anhållen efter förhör.

18.34 

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, E18 VÄSE. En bil som stannat och en kvinna har gått ur bilen och då kommer en bil bakifrån och kör på henne. Sammanlagt fyra personer avförda till Centralsjukhuset i Karlstad. Kvinnan har fått en fotledsfraktur samt en armfraktur. De övriga som fördes till sjukhuset är chockade av olyckan.

18.47 

STÖLD, VÄRMSKOG. En person ringer polisen då han sett en utlandsregistrerad bil parkerad i närheten av ett sommarstugeområde. Polis på platsen kontrollerar stugorna men inget inbrott har skett, däremot så har det skett slangning av diesel ur en skogsmaskin. Efter några timmars söking i området grips två män, 24 och 35 år. Båda männen anhållna av åklagare efter förhör.

21.51 

DROGRATTFYLLERI, CHARLOTTENBERG. En 25 årig man införd för kroppsbesiktning.

21.53 

BILSTÖLD, STORFORS. Under natten mellan fredag och lördag stals en bil i Storfors. Sambon till bilägarinnan ser bilen i Storfors, ringer polis och bilen stoppas i höjd med Gälleråsen och två män, 46 och 32 år, grips. Båda anhållnaefter förhör.

22.13 

FRIGIVEN, KARLSTAD. Den 56 åriga kvinna som greps i Kristinehamn natten mot lördagen misstänkt för grov misshandel frigiven av åklagare.

23.54 

VÅLDSAMT MOSTÅND, VÅLD MOT TJÄNSTEMAN, KARLSTAD. En 40 årig man som omhöndertas för fylleri körs till Centralsjukhuset för att få ett skadat fingrer omplåstrat. På sjukhuset blir han våldsam och sparkar mot polis och tumult uppstrår när han ska köras till polishuset. Mannen ska förhöras när han nyktrat till.

01.59 

MISSHANDEL, KARLSTAD. En mindre bråk uppstår inne på en krog och en person blir omkullknuffad och ramlar i golvet och slår i huvudet. När denne ligger på golvet så slår den andtre mannen, en 34 årig man, till honom i ansiktet. 34 åringen grips och den misshandlade kvicknar till och vill inte följa med ambulans till sjukhuset. Mannen ska förhöras när han nyktret till.

02.04 

OLAGA HOT, ARVIKA. En 46 årig man grips efter att han gått fram till en polispatrull och sagt att han ska skjuta de poliser som finns på platsen. Mannen anhållen av åklagare efter förhör

09.28 

FRI. Den man som under natten greps för misshandel i Karlstad frigavs efter förhör.

09.40 

BRAND I VILLA. TORSBY. Räddningstjänsten larmades till en villa där det brinner i väggen bakom kaminen. De boende i villan har gått ut. Ingen misstanke om brott.

10.21 

ANHÅLLEN. Den kvinna som under natten greps för grov misshandel i Kristinehamn anhölls efter förhör.

12.00 

TRAFIKOLYCKA, SINGEL, E45, VÄSTRA ÄMTERVIK. En personbil har kört av vägen och den 28-årige föraren förd till Torsby sjukhus med smärta i axel efter avåkningen.

12.14 

TRAFIKOLYCKA, SINGEL, E18, ÅRJÄNG. En bil voltade i en singelolycka och de tre personer som befann sig i bilen fördes till Arvika sjukhus.

12.40 

AVTJÄNING. FILIPSTAD. En 34-årig man anträffad och han fördes till häktet i Karlstad för att han skulle avtjäna straff.

12.50 

TRAFIKOLYCKA, RV62, DEJE. En bil voltade i en singelolycka på rv 62 i Deje. Två personer i bilen men ingen av dem är allvarligt skadad.

12.51 

TRAFIKOLYCKA, KARLSTAD. Två personbilar har kolliderat i en rondell. Inga allvarliga skador på de inblandade.

13.00 

HÄKTNINGSFÖRHANDLING. En 53-årig man häktad på sannolika skäl bla misstänkt för fyra fall av häleri i Värmland.

14.51 

STÖLD I BUTIK, ARVIKA. En kvinna ertappades när hon körde ut med en kundvagn med varor hon inte betalat för. Kvinna hämtades till förhör misstänkt för stöld. Vid en husrannsakan i bostaden anträffades mera gods som misstänks vara stulet. Anhållen efter förhör.

15.11 

GROV KVINNOFRIDSKRÄNKNING, EKSHÄRAD. En kvinna på ett flyktingboende anmäler att hon blivit slagen av sin make vid ett flertal tillfällen. Mannen, 24 år, hämtades till förhör efter beslut av jouråklagaren. Mannen anhållen efter förhör.

18.34 

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, E18 VÄSE. En bil som stannat och en kvinna har gått ur bilen och då kommer en bil bakifrån och kör på henne. Sammanlagt fyra personer avförda till Centralsjukhuset i Karlstad. Kvinnan har fått en fotledsfraktur samt en armfraktur. De övriga som fördes till sjukhuset är chockade av olyckan.

18.47 

STÖLD, VÄRMSKOG. En person ringer polisen då han sett en utlandsregistrerad bil parkerad i närheten av ett sommarstugeområde. Polis på platsen kontrollerar stugorna men inget inbrott har skett, däremot så har det skett slangning av diesel ur en skogsmaskin. Efter några timmars söking i området grips två män, 24 och 35 år. Båda männen anhållna av åklagare efter förhör.

21.51 

DROGRATTFYLLERI, CHARLOTTENBERG. En 25 årig man införd för kroppsbesiktning.

21.53 

BILSTÖLD, STORFORS. Under natten mellan fredag och lördag stals en bil i Storfors. Sambon till bilägarinnan ser bilen i Storfors, ringer polis och bilen stoppas i höjd med Gälleråsen och två män, 46 och 32 år, grips. Båda anhållnaefter förhör.

22.13 

FRIGIVEN, KARLSTAD. Den 56 åriga kvinna som greps i Kristinehamn natten mot lördagen misstänkt för grov misshandel frigiven av åklagare.

23.54 

VÅLDSAMT MOSTÅND, VÅLD MOT TJÄNSTEMAN, KARLSTAD. En 40 årig man som omhöndertas för fylleri körs till Centralsjukhuset för att få ett skadat fingrer omplåstrat. På sjukhuset blir han våldsam och sparkar mot polis och tumult uppstrår när han ska köras till polishuset. Mannen ska förhöras när han nyktrat till.

01.59 

MISSHANDEL, KARLSTAD. En mindre bråk uppstår inne på en krog och en person blir omkullknuffad och ramlar i golvet och slår i huvudet. När denne ligger på golvet så slår den andtre mannen, en 34 årig man, till honom i ansiktet. 34 åringen grips och den misshandlade kvicknar till och vill inte följa med ambulans till sjukhuset. Mannen ska förhöras när han nyktret till.

02.04 

OLAGA HOT, ARVIKA. En 46 årig man grips efter att han gått fram till en polispatrull och sagt att han ska skjuta de poliser som finns på platsen. Mannen anhållen av åklagare efter förhör