2016-02-20 06:38

2016-02-20 06:38

19-20 februari

POLISDYGNET

07.00 

LÄGENHETSINBROTT, SMEDSGATAN, MUNKFORS. En man gripen efter att en polispatrull anlänt till platsen. Ytterligare en gärningsman lyckades springa från platsen. Den gripne mannen anhölls under förmiddagen och frigavs senare under eftermiddagen.

10.10 

RÅN, MUNKFORS. En kvinna rånades under förmiddagen i sin bostad i Munkfors av en man och en kvinna. Gärningsmännen kom över bl.a kontanter. Två misstänkta anträffades en stund senare i en närbelägen lägenhet De båda greps. Den gripne mannen är även misstänkt för delaktighet i lägenhetsinbrottet som inträffade tidigare under morgonen på Smedsgatan i Munkfors. De gripna är båda 30 år. Frigivna efter förhör.

15.32 

FÖRSÖK TILL INBROTT/STÖLD BLIAVÄGEN, MUNKFORS. Ruta krossad till lägenheten dock har man ej tagit sig in.

18.57 

STÖLD/INBROTT STORKULLEGATAN, KARLSTAD. Väktare åker på ett larm och konstaterar att det varit inbrott. Tjuvarna har tagit sig in via en altandörr. Okänt vad eller om något stulits.

19.23 

STÖLD/INBROTT STOCKFALLET, KARLSTAD. Målsägaren var borta i ca 30 min och under tiden har man brutit upp balkongdörren.Smycken har stulits.

19.52 

NARKOTIKABROTT RINGA, MUNKFORS. Man f-88 medtagen för kroppsbesiktning

23.46 

DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT RV 26, KRISTINEHAMN. En 61 årig förare och hans 59 årige passagerare införda för kroppsbesiktning.

02.08 

MISSHANDEL, KARLSTAD. En 25 årig man grips efter att han har kört upp armbågen i ansiktet på en 20 årig man. Enligt vittnen så har 25 åringen även utdelat knytnävsslag mot huvudet på 20 åringen. Orsaken till misshandeln är en politisk diskussion. Den misstänkte ska nyktra till innan förhör hålls. 20 åringen förd till sjukhuset för kontroll.

03.12 

GROV MISSHANDEL, KRISTINEHAMN. En 56 årig kvinna grips efter att hon skjutit en 60 årig kvinna i pannan med en luftpistol. Den skjutna kvinnan förd till Centralsjukhuset i Karlstad för kontroll. Inga allvarliga skador. Orsak till händelsen ska vara svartsjuka. Den gripna ska höras när hon nyktrat till.

07.00 

LÄGENHETSINBROTT, SMEDSGATAN, MUNKFORS. En man gripen efter att en polispatrull anlänt till platsen. Ytterligare en gärningsman lyckades springa från platsen. Den gripne mannen anhölls under förmiddagen och frigavs senare under eftermiddagen.

10.10 

RÅN, MUNKFORS. En kvinna rånades under förmiddagen i sin bostad i Munkfors av en man och en kvinna. Gärningsmännen kom över bl.a kontanter. Två misstänkta anträffades en stund senare i en närbelägen lägenhet De båda greps. Den gripne mannen är även misstänkt för delaktighet i lägenhetsinbrottet som inträffade tidigare under morgonen på Smedsgatan i Munkfors. De gripna är båda 30 år. Frigivna efter förhör.

15.32 

FÖRSÖK TILL INBROTT/STÖLD BLIAVÄGEN, MUNKFORS. Ruta krossad till lägenheten dock har man ej tagit sig in.

18.57 

STÖLD/INBROTT STORKULLEGATAN, KARLSTAD. Väktare åker på ett larm och konstaterar att det varit inbrott. Tjuvarna har tagit sig in via en altandörr. Okänt vad eller om något stulits.

19.23 

STÖLD/INBROTT STOCKFALLET, KARLSTAD. Målsägaren var borta i ca 30 min och under tiden har man brutit upp balkongdörren.Smycken har stulits.

19.52 

NARKOTIKABROTT RINGA, MUNKFORS. Man f-88 medtagen för kroppsbesiktning

23.46 

DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT RV 26, KRISTINEHAMN. En 61 årig förare och hans 59 årige passagerare införda för kroppsbesiktning.

02.08 

MISSHANDEL, KARLSTAD. En 25 årig man grips efter att han har kört upp armbågen i ansiktet på en 20 årig man. Enligt vittnen så har 25 åringen även utdelat knytnävsslag mot huvudet på 20 åringen. Orsaken till misshandeln är en politisk diskussion. Den misstänkte ska nyktra till innan förhör hålls. 20 åringen förd till sjukhuset för kontroll.

03.12 

GROV MISSHANDEL, KRISTINEHAMN. En 56 årig kvinna grips efter att hon skjutit en 60 årig kvinna i pannan med en luftpistol. Den skjutna kvinnan förd till Centralsjukhuset i Karlstad för kontroll. Inga allvarliga skador. Orsak till händelsen ska vara svartsjuka. Den gripna ska höras när hon nyktrat till.