2015-12-11 06:05

2015-12-11 06:05

10-11 december

POLISDYGNET

08.33  STÖLD/INBROTT RINNEFORS, ARVIKA

En arbetsbarack har brutits upp och röjsågar mm har tillgripits.


11.14  OLOVLIG BEFATTNING MED SMUGGELGODS, KARLSTAD

Den man som greps på tidig morgon med en avsevärd mängd alkohol i bilen har förhörts och därefter anhållits av åklagare


15.27  TRAFIKOLYCKA, DROTTNINGGATAN, KARLSTAD

En kvinna blev påkörd när hon skulle korsa Drottninggatan i anslutning till busstationen. Bilen stötte till kvinnan lindrigt så hon klarade sig utan skador. Vid nykterhetskontroll av den chockade bilföraren så blåste han positivt och medtogs för kroppsbesiktning.


16.53  VÅLD MOT TJÄNSTEMAN, KRISTINEHAMN

I samband med en husrannsakan i Kristinehamn så slogs en dörr igen med sådan kraft att en polisman skadade handen. Polismannens skador omsedda på sjukhuset i Karlskoga. En 55-årig man greps på platsen, misstänkt för våld mot tjänsteman. Frigiven under kvällen efter förhör.


17.08  VILLAINBROTT, SVARTSJÖVÄGEN, HULTSBERG, KARLSTAD

Inbrottet har skett under dagen genom att ett fönster brutits upp och inne i huset har bl.a smycken och silverbestick stulits.


20.18  TRAFIKOLYCKA E18, KNÖSTADSKORSET

En personbil lämnar inte företräde när den kör ut på E 18 och kolliderar då med en annan bil. Lindriga skador men föraren, en 19 årig kvinna, av den bil som körde ut på E18 är misstänkt för drograttfylleri.


20.45  FÖRBEREDELSE TILL TVÅNGSÄKTENSKAP, KRISTINEHAMN

Två personer, en man och en kvinna, anhölls i sin utevaro, misstänkta för förberedelse till äktenskapstvång under dagen. De båda greps under dagen. Det är ett gift par som har förberett ett tvångsgifte för sitt minderårig barn.

08.33  STÖLD/INBROTT RINNEFORS, ARVIKA

En arbetsbarack har brutits upp och röjsågar mm har tillgripits.


11.14  OLOVLIG BEFATTNING MED SMUGGELGODS, KARLSTAD

Den man som greps på tidig morgon med en avsevärd mängd alkohol i bilen har förhörts och därefter anhållits av åklagare


15.27  TRAFIKOLYCKA, DROTTNINGGATAN, KARLSTAD

En kvinna blev påkörd när hon skulle korsa Drottninggatan i anslutning till busstationen. Bilen stötte till kvinnan lindrigt så hon klarade sig utan skador. Vid nykterhetskontroll av den chockade bilföraren så blåste han positivt och medtogs för kroppsbesiktning.


16.53  VÅLD MOT TJÄNSTEMAN, KRISTINEHAMN

I samband med en husrannsakan i Kristinehamn så slogs en dörr igen med sådan kraft att en polisman skadade handen. Polismannens skador omsedda på sjukhuset i Karlskoga. En 55-årig man greps på platsen, misstänkt för våld mot tjänsteman. Frigiven under kvällen efter förhör.


17.08  VILLAINBROTT, SVARTSJÖVÄGEN, HULTSBERG, KARLSTAD

Inbrottet har skett under dagen genom att ett fönster brutits upp och inne i huset har bl.a smycken och silverbestick stulits.


20.18  TRAFIKOLYCKA E18, KNÖSTADSKORSET

En personbil lämnar inte företräde när den kör ut på E 18 och kolliderar då med en annan bil. Lindriga skador men föraren, en 19 årig kvinna, av den bil som körde ut på E18 är misstänkt för drograttfylleri.


20.45  FÖRBEREDELSE TILL TVÅNGSÄKTENSKAP, KRISTINEHAMN

Två personer, en man och en kvinna, anhölls i sin utevaro, misstänkta för förberedelse till äktenskapstvång under dagen. De båda greps under dagen. Det är ett gift par som har förberett ett tvångsgifte för sitt minderårig barn.