2015-11-23 06:16

2015-11-23 07:31

22-23 november

POLISDYGNET

10.09  RÅN EDSVALLA KARLSTAD. Två män, 31 och 36 år gamla gripna. Har med ett tillhygge tilltvingat sig värdeföremål i målsägandens bostad. Båda anhållna av åklagare efter förhör.


10.25  STÖLD/INBROTT SÄFFLE. Uppbruten dörr på Lugnadalsskolan. Okänt i nuläget vad som tillgripits.


11.07  TRAFIKOLYCKA E18 ÅRJÄNG. Singelolycka i höjd med Sillerud. Föraren, en kvinna född -96 har kommit för nära mittlinjen och när hon skulle styra tillbaka fick hon sladd och körde av vägen och voltade med bilen. Förd till Arvika sjukhus med lindriga skador.


18.37  TRAFIKOLYCKA LV 239 KNAPPÅSEN. En bilförare väjer för ett par rådjur och kör sedan av vägen, förd till Torsby sjukhus med smärtor i nacke, rygg och svank. Halt på platsen för olyckan.


18.43  INBROTT I BOSTAD CENTRUMVÄGEN, SKÅRE. Inbrott genom att bryta upp ett fönster och inbrottet har skett mellan fredag eftermiddag och söndag eftermiddag. Smycken stulna.


21.30  INBROTT I FRITIDSHUS, NEDRE ÄLGESTAD, KOPPOM. Boende i området har hört att någon troligen gjort inbrott i ett fritidshus. Några personer har setts lämna området och strax efter iakttas en bil som man följer efter. Den bilen stoppas en stund senare av en polispatrull i närheten av Åmotfors. En 23-årig kvinna och en 36-årig man grips. Samtidigt har en hundptarull fått upp ett spår från fritidshuset och efter drygt två timmars spårning, ca 15 km, påträffades tre män till som greps misstänkta för inbrottet. Man hade brutit bort en plywoodskiva som täckte ett fönster sedan ett tidigare inbrott i fritidshuset. Utanför huset fanns en del gods som gärningsmännen lämnat när de blivit upptäckta. Brottsplatsundersökning gjord av patrullen som har säkrat en del spår inne i huset. Bl a har en kofot tagits i beslag.


23.57  TILLGREPP AV FORTSKAFFNINGSMEDEL, KIL. En bil stals med nycklar utanför Frendo. En kvinna sågs köra iväg med bilen. Bilen anträffades en kort stund senare i Kil. Polispatrullen kunde efter en del utredningsåtgärder få tag i den misstänkta 29-åriga kvinnan som erkände brottet. Nycklarna kom också tillrätta och de lämnades åter till bilägaren.

10.09  RÅN EDSVALLA KARLSTAD. Två män, 31 och 36 år gamla gripna. Har med ett tillhygge tilltvingat sig värdeföremål i målsägandens bostad. Båda anhållna av åklagare efter förhör.


10.25  STÖLD/INBROTT SÄFFLE. Uppbruten dörr på Lugnadalsskolan. Okänt i nuläget vad som tillgripits.


11.07  TRAFIKOLYCKA E18 ÅRJÄNG. Singelolycka i höjd med Sillerud. Föraren, en kvinna född -96 har kommit för nära mittlinjen och när hon skulle styra tillbaka fick hon sladd och körde av vägen och voltade med bilen. Förd till Arvika sjukhus med lindriga skador.


18.37  TRAFIKOLYCKA LV 239 KNAPPÅSEN. En bilförare väjer för ett par rådjur och kör sedan av vägen, förd till Torsby sjukhus med smärtor i nacke, rygg och svank. Halt på platsen för olyckan.


18.43  INBROTT I BOSTAD CENTRUMVÄGEN, SKÅRE. Inbrott genom att bryta upp ett fönster och inbrottet har skett mellan fredag eftermiddag och söndag eftermiddag. Smycken stulna.


21.30  INBROTT I FRITIDSHUS, NEDRE ÄLGESTAD, KOPPOM. Boende i området har hört att någon troligen gjort inbrott i ett fritidshus. Några personer har setts lämna området och strax efter iakttas en bil som man följer efter. Den bilen stoppas en stund senare av en polispatrull i närheten av Åmotfors. En 23-årig kvinna och en 36-årig man grips. Samtidigt har en hundptarull fått upp ett spår från fritidshuset och efter drygt två timmars spårning, ca 15 km, påträffades tre män till som greps misstänkta för inbrottet. Man hade brutit bort en plywoodskiva som täckte ett fönster sedan ett tidigare inbrott i fritidshuset. Utanför huset fanns en del gods som gärningsmännen lämnat när de blivit upptäckta. Brottsplatsundersökning gjord av patrullen som har säkrat en del spår inne i huset. Bl a har en kofot tagits i beslag.


23.57  TILLGREPP AV FORTSKAFFNINGSMEDEL, KIL. En bil stals med nycklar utanför Frendo. En kvinna sågs köra iväg med bilen. Bilen anträffades en kort stund senare i Kil. Polispatrullen kunde efter en del utredningsåtgärder få tag i den misstänkta 29-åriga kvinnan som erkände brottet. Nycklarna kom också tillrätta och de lämnades åter till bilägaren.