2015-11-03 06:42

2015-11-03 06:43

2-3 november

POLISDYGNET

07.00 INBROTTSSTÖLD, ICA NÄRA, SILLERUD.

Någon har under natten brutit upp en dörr på baksidan till butiken. Tillgrepp har sedan skett av tobak, kött, rakblad m.m. Inbrottet har skett under natten mellan 21.00-06.15. Det var rejält tillrört i butiken.

10.43 FRIGIVNA, ARVIKA.

Anhållandet hävt på fyra personer som varit anhållna, misstänkta för grovt olaga hot.

10.48 ANTRÄFFAD EFTERLYST, FILIPSTAD.

En 27-årig man sam igår anhölls i sin utevaro anträffades under förmiddagen. Mannen är misstänkt för stöld och försök till rån i en lägenhet i Filipstad. Anhållandet hävdes efter förhör och husrannsakan.

12.53 TRAFIKOLYCKA, HAGFORS.

En cyklist blir påkörd när han ska korsa ett övergångsställe. Mannen lindrigt skadad men förd till Torsby sjukhus för kontroll.

15.08 GROV KVINNOFRIDSKRÄNKNING, TORSBY.

En 41 årig man grips misstänkt för att ha misshandlat sin hustru vid tre tillfällen den senaste månaden och han har även hotat henne till livet vid flera tillfällen. Mannen anhållen av åklagare.

20.30 INBROTT I BOSTAD, MÖLNBACKA.

Inbrott i en lägenheet där bland annat en ljudanläggning, en verktygslåda och en moped har tillgripits.

22.58 MISSHANDEL, SUNNE.

En kvinna var på väg till affären när hon mötte två stycken, för henne obekanta, män. De båda frågar efter hennes mobiltelefon och säger att de ska ha den. När kvinnan svarar att hon inte har den med sig får hon slag i ansiktet av båda gärningsmännen så rodnad uppstår. Båda männen är i 25 års åldern och pratar engelska med brytning. Kvinnan var mycket omskakad av händelsen.

23.59 TRAFIKOLYCKA, KARLSTAD.

Två bilar kolliderat i en korsning, en person i varje bil. Båda förarna förs till CSK. Skadeläget okänt.

00.45 BENSINSMITNING, GRUMS.

Misstanke om tankning utan att betala. Polis möter det aktuella fordonet och två män 20 och 17 år gamla sticker från bilen men spåras med hund. Båda medtas för kroppsbesiktning då man misstänker narkotikabruk.

01.44 STÖLD/INBROTT, FILIPSTAD.

En ruta är krossad i sporthallen och man har brutit upp godis och dricka automat. Larm utlöst.

01.51 SKADEGÖRELSE OCH MISSHANDEL, ARVIKA.

Påverkad man kastar saker på fönsterrutor och har krossat en ruta till porten. En annan man, boende i huset uppskattar inte detta varför han tar med sig ett baseballträ som han använder mot den kastande mannen. Det visar sig att den som krossat rutan har tappat sin nyckel. Han blir senare insläppt i huset. Efter ytterligare ca 1 timme går han ut och startar om processen med att kasta saker på rutorna. Tillsagd av polis att gå och lägga sig.

02.33 STÖLD/INBROTT, KRISTINEHAMN.

Inbrott i garage till villa. Anmälaren ser hur en misstänkt man flyr till fots med en kylväska. tre flak öl har tillgripits samt en blå Biltemaväska. Även frysboxen har blivit tömd.

07.00 INBROTTSSTÖLD, ICA NÄRA, SILLERUD.

Någon har under natten brutit upp en dörr på baksidan till butiken. Tillgrepp har sedan skett av tobak, kött, rakblad m.m. Inbrottet har skett under natten mellan 21.00-06.15. Det var rejält tillrört i butiken.

10.43 FRIGIVNA, ARVIKA.

Anhållandet hävt på fyra personer som varit anhållna, misstänkta för grovt olaga hot.

10.48 ANTRÄFFAD EFTERLYST, FILIPSTAD.

En 27-årig man sam igår anhölls i sin utevaro anträffades under förmiddagen. Mannen är misstänkt för stöld och försök till rån i en lägenhet i Filipstad. Anhållandet hävdes efter förhör och husrannsakan.

12.53 TRAFIKOLYCKA, HAGFORS.

En cyklist blir påkörd när han ska korsa ett övergångsställe. Mannen lindrigt skadad men förd till Torsby sjukhus för kontroll.

15.08 GROV KVINNOFRIDSKRÄNKNING, TORSBY.

En 41 årig man grips misstänkt för att ha misshandlat sin hustru vid tre tillfällen den senaste månaden och han har även hotat henne till livet vid flera tillfällen. Mannen anhållen av åklagare.

20.30 INBROTT I BOSTAD, MÖLNBACKA.

Inbrott i en lägenheet där bland annat en ljudanläggning, en verktygslåda och en moped har tillgripits.

22.58 MISSHANDEL, SUNNE.

En kvinna var på väg till affären när hon mötte två stycken, för henne obekanta, män. De båda frågar efter hennes mobiltelefon och säger att de ska ha den. När kvinnan svarar att hon inte har den med sig får hon slag i ansiktet av båda gärningsmännen så rodnad uppstår. Båda männen är i 25 års åldern och pratar engelska med brytning. Kvinnan var mycket omskakad av händelsen.

23.59 TRAFIKOLYCKA, KARLSTAD.

Två bilar kolliderat i en korsning, en person i varje bil. Båda förarna förs till CSK. Skadeläget okänt.

00.45 BENSINSMITNING, GRUMS.

Misstanke om tankning utan att betala. Polis möter det aktuella fordonet och två män 20 och 17 år gamla sticker från bilen men spåras med hund. Båda medtas för kroppsbesiktning då man misstänker narkotikabruk.

01.44 STÖLD/INBROTT, FILIPSTAD.

En ruta är krossad i sporthallen och man har brutit upp godis och dricka automat. Larm utlöst.

01.51 SKADEGÖRELSE OCH MISSHANDEL, ARVIKA.

Påverkad man kastar saker på fönsterrutor och har krossat en ruta till porten. En annan man, boende i huset uppskattar inte detta varför han tar med sig ett baseballträ som han använder mot den kastande mannen. Det visar sig att den som krossat rutan har tappat sin nyckel. Han blir senare insläppt i huset. Efter ytterligare ca 1 timme går han ut och startar om processen med att kasta saker på rutorna. Tillsagd av polis att gå och lägga sig.

02.33 STÖLD/INBROTT, KRISTINEHAMN.

Inbrott i garage till villa. Anmälaren ser hur en misstänkt man flyr till fots med en kylväska. tre flak öl har tillgripits samt en blå Biltemaväska. Även frysboxen har blivit tömd.