2015-09-14 06:49

2015-09-14 06:49

13-14 september

POLISDYGNET

10.30

HÄKTNINGSFÖRHANDLING. 42 årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för att vid flera tillfällen misshandlat en kvinnlig bekant.

11.00

HÄKTNINGSFÖRHANDLING. 44 årig kvinna häktad på sannolika skäl misstänkt för stöld i butik i Arvika 10/9.

11.30

HÄKTNINGSFÖRHANDLINGAR. En 22 årig man frigiven vid häktningsförhandling. Han har suttit anhållen misstänkt för Grov misshandel i Karlstad 7/9. I samma ärende häktades på sannolika skäl en 19 årig man.

13.32

STÖLD/INBROTT KIL. Inbrott Värmlands Skogsförråd. En port är uppbruten. Två kassaskåp uppbrutna och kontanter tillgripet. Inbrottet har skett under gångna natten.

17.10

TRAFIKOLYCKA, LESJÖFORS. Singelolycka där två personer är inblandade. Bilen har voltat av vägen.Båda allvarligt skadade och en kvinna förs med ambulans till Karlstad sjukhus och mannen med helikopter.

17.31

DROGRATTFYLLERI, ARVIKA. En 38 årig man medtagen för kroppsbesiktning.

17.40

NARKOTIKABROTT, KRISTINEHAMN. En anmälare uppmärksammar en person i sin trädgård. Han vägrar att gå därifrån. När patrullen kommer till platsen uptäcker man att mannen är narkotikapåverkad och han medtas för kroppsbesiktning. Mannen vägrar att uppge sin identitet varför han blir anhållen av åklagare.

19.01

NARKOTIKABROTT, SUNNE. En person anmäls för narkotikainnehav. Det är en förälder som hittat en mindre mängd marijuana i sonens lägenhet. Patrull till platsen för undersökning.

20.05

INBROTT I FÖRRÅD, ARVIKA. Målsägaren ser saker genom ett fönster som kan vara hennes. På den platsen uppstår någon form av bråk och en person är nedslagen. Två misstänkta gärningsmän. En 24-årig man grips omgående för stöld och det beslutas om husrannsakan där gods påträffades och återlämnades till målsägarna. Anhållen efter förhör. Den andre gärningsmannen påträffades i en stulen bil senare under natten och greps misstänkt för bla misshandel och olaga hot.

20.55

BILSTÖLD, ARVIKA. En gärningsman kommer in i hallen hos målsägande och ber att få låna eld. I samband med detta tillgriper han en bilnyckel. Målsäganden hör sedan hur hans bil startas och lämnar platsen. Det är en Kia Ceed 1,6 silverfärgad med reg nr OTU284. Anträffad senare under natten och en 24-årig man gripen.

10.30

HÄKTNINGSFÖRHANDLING. 42 årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för att vid flera tillfällen misshandlat en kvinnlig bekant.

11.00

HÄKTNINGSFÖRHANDLING. 44 årig kvinna häktad på sannolika skäl misstänkt för stöld i butik i Arvika 10/9.

11.30

HÄKTNINGSFÖRHANDLINGAR. En 22 årig man frigiven vid häktningsförhandling. Han har suttit anhållen misstänkt för Grov misshandel i Karlstad 7/9. I samma ärende häktades på sannolika skäl en 19 årig man.

13.32

STÖLD/INBROTT KIL. Inbrott Värmlands Skogsförråd. En port är uppbruten. Två kassaskåp uppbrutna och kontanter tillgripet. Inbrottet har skett under gångna natten.

17.10

TRAFIKOLYCKA, LESJÖFORS. Singelolycka där två personer är inblandade. Bilen har voltat av vägen.Båda allvarligt skadade och en kvinna förs med ambulans till Karlstad sjukhus och mannen med helikopter.

17.31

DROGRATTFYLLERI, ARVIKA. En 38 årig man medtagen för kroppsbesiktning.

17.40

NARKOTIKABROTT, KRISTINEHAMN. En anmälare uppmärksammar en person i sin trädgård. Han vägrar att gå därifrån. När patrullen kommer till platsen uptäcker man att mannen är narkotikapåverkad och han medtas för kroppsbesiktning. Mannen vägrar att uppge sin identitet varför han blir anhållen av åklagare.

19.01

NARKOTIKABROTT, SUNNE. En person anmäls för narkotikainnehav. Det är en förälder som hittat en mindre mängd marijuana i sonens lägenhet. Patrull till platsen för undersökning.

20.05

INBROTT I FÖRRÅD, ARVIKA. Målsägaren ser saker genom ett fönster som kan vara hennes. På den platsen uppstår någon form av bråk och en person är nedslagen. Två misstänkta gärningsmän. En 24-årig man grips omgående för stöld och det beslutas om husrannsakan där gods påträffades och återlämnades till målsägarna. Anhållen efter förhör. Den andre gärningsmannen påträffades i en stulen bil senare under natten och greps misstänkt för bla misshandel och olaga hot.

20.55

BILSTÖLD, ARVIKA. En gärningsman kommer in i hallen hos målsägande och ber att få låna eld. I samband med detta tillgriper han en bilnyckel. Målsäganden hör sedan hur hans bil startas och lämnar platsen. Det är en Kia Ceed 1,6 silverfärgad med reg nr OTU284. Anträffad senare under natten och en 24-årig man gripen.