2015-08-30 06:51

2015-08-30 06:51

29-30 augusti

POLISDYGNET

07.00

BILSTÖLD, ARVIKA. En 52 årig man grips efter att han försökt stjäla en bil. Bilägaren är inne och ska handla på en bensinstation när han hör att hans bil "rusar". När bilägaren rusar ut ser han en man i bilen som försöker köra iväg, det blir dock ett stopp på bilen och mannen grips av bilägaren. Mannen frigiven av åklagare efter förhör.

 

07.00

MISSHANDEL, KRISTINEHAMN. En 49 årig man grips efter att han slagit sin sambo. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukvård. Mannen anhållen av åklagare efter förhör.

 

07.38

MORDBRAND STORHÖJDEN, FILIPSTAD. Ett obebott hus har brunnit ner till grunden och orsaken till branden är okänd. Ingen person kom till skada.

 

08.40

MORDBRAND SKUTBERGET, KARLSTAD. Ett hus började brinna av okänd anledning och den person som bor där fördes till Centralsjukhuset i Karlstad för kontroll eftersom han fått lite rök i sig.

 

10.42

TRAFIKOLYCKA LV 534, SÄFFLE. En personbil kör av okänd anledning av vägen i en kurva och voltar. Föraren förs till Centralsjukhuset i Karlstad i ambulanshelikopter och passageraren i ambulans till sjukhuset. Föraren klagar på smärtor i huvud, hand och bröstkorg och passageraren har smärtor i ett ben.

 

12.16

FRIGIVNA, KARLSTAD. De båda 17 åriga män som greps under natten misstänkta för inbrottsstöld på Myrorna i Karlstad frigivna av åklagare.

 

14.10

FRIGIVEN, KARLSTAD. En 30 årig man som suttit anhållen misstänkt för misshandel frigiven av åklagare.

 

18.49

TRAFIKOLYCKA FORSHAGA. Inlines-åkare som krockat med en personbil på Skivedsleden. Mannen som är 27 år gammal förd till Centralsjukhuset med axelskador.

 

19.44

NARKOTIKABROTT RINGA SAMT ÖVERLÅTELSE. Två personer, en 25 årig kvinna och en 38 årig man medtagen för kroppsbesiktning efter misstanke om narkotikapåverkan. En 30 årig man misstänkt för överlåtelse.

 

19.44

DROGRATTFYLLERI SÄFFLE. En 24 årig manlig förare medtagen för kroppsbesiktning efter att ha uppvisat tecken på narkotikapåverkan.

 

21.07

RINGA NARKOTIKABROTT KARLSTAD. En 24 årig kvinna anträffas misstänkt narkotikapåverkad på Sundsta. Medtagen för kroppsbesiktning och därefter inlagd för tillnyktring.

 

21.10

TRAFIKOLYCKA MED GROVT RATTFYLLERI, SÄFFLE. En okänd utländsk man greps efter att han framfört en personbil kraftig påverkad. Han körde av vägen och in i ett elskåp. Mannen blåste 1,05 mg/l i utandningsluften. Mannen anhölls efter tillnyktring och förhör.

 

22.32

GROVT OLAGA HOT, MISSHANDEL, KRISTINEHAMN. En 22-årig kvinna gripen på en mindre ort i Kristinehamns kommun efter att hon hotat sin sambo med en kniv. Kvinnan har även misshandlat mannen genom att bita honom. Kvinnan anhölls efter förhör.

 

23.31

DROGRATTFYLLERI, GROV OLOVLIG KÖRNING, KARLSTAD. En man, 24 år, medtagen för kroppsbesiktning efter att han kört en personbil drogpåverkad. Mannen har dessutom ett återkallat körkort. Den 28-årige passageraren medtogs även han för kroppsbesiktning, misstänkt för ringa narkotikabrott.

 

23.59

DROGRATTFYLLERI, NARKOTIKABROTT, HAGFORS. En personbil kontrolleras och föraren, 26 år, misstänks för drograttfylleri. Vid en efterföljande husrannsakan i bilen anträffades narkotika vilket medförde att både föraren och passageraren, 27 år, misstänks för narkotikabrott. De båda greps.

 

00.11

INBROTTSSTÖLD, VÄRMLANDS MUSEUM, KARLSTAD. Någon har krossat en ruta och gått in i lokalerna. Oklar vad som tillgripits men tillrört vid kassan. Avspärrat för en teknisk undersökning under söndagsmorgonen.

 

01.15

RATTFYLLERI, OLOVLIG KÖRNING, ARVIKA. En personbil kontrollerades i centrala Arvika. Den framfördes av en 17-årig yngling som var berusad. Han medtogs därför för kroppsbesiktning och blåste 0,25 mg/l i utandningsluften. Han saknade även körkortsbehörighet.

 

02.53

SKADEGÖRELSE, RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. Två personer, båda 22 år, togs på bar gärning när de klottrade i Duvslaget. Då båda misstänks vara påverkade av narkotika medtogs de för kroppsbesiktning. En tredje person som befann sig på platsen är misstänkt för ringa narkotikabrott eftersom han medförde en liten haschbit.

 

03.48 ANTRÄFFAD TILLGRIPEN PERSONBIL, ARVIKA. En 52-årig man gripen när han anträffades i en tillgripen personbil i Arvika. Det är samma man som greps på lördagsmorgonen när han försökte tillgripa en personbil på en bensinstation i Arvika.

07.00

BILSTÖLD, ARVIKA. En 52 årig man grips efter att han försökt stjäla en bil. Bilägaren är inne och ska handla på en bensinstation när han hör att hans bil "rusar". När bilägaren rusar ut ser han en man i bilen som försöker köra iväg, det blir dock ett stopp på bilen och mannen grips av bilägaren. Mannen frigiven av åklagare efter förhör.

 

07.00

MISSHANDEL, KRISTINEHAMN. En 49 årig man grips efter att han slagit sin sambo. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukvård. Mannen anhållen av åklagare efter förhör.

 

07.38

MORDBRAND STORHÖJDEN, FILIPSTAD. Ett obebott hus har brunnit ner till grunden och orsaken till branden är okänd. Ingen person kom till skada.

 

08.40

MORDBRAND SKUTBERGET, KARLSTAD. Ett hus började brinna av okänd anledning och den person som bor där fördes till Centralsjukhuset i Karlstad för kontroll eftersom han fått lite rök i sig.

 

10.42

TRAFIKOLYCKA LV 534, SÄFFLE. En personbil kör av okänd anledning av vägen i en kurva och voltar. Föraren förs till Centralsjukhuset i Karlstad i ambulanshelikopter och passageraren i ambulans till sjukhuset. Föraren klagar på smärtor i huvud, hand och bröstkorg och passageraren har smärtor i ett ben.

 

12.16

FRIGIVNA, KARLSTAD. De båda 17 åriga män som greps under natten misstänkta för inbrottsstöld på Myrorna i Karlstad frigivna av åklagare.

 

14.10

FRIGIVEN, KARLSTAD. En 30 årig man som suttit anhållen misstänkt för misshandel frigiven av åklagare.

 

18.49

TRAFIKOLYCKA FORSHAGA. Inlines-åkare som krockat med en personbil på Skivedsleden. Mannen som är 27 år gammal förd till Centralsjukhuset med axelskador.

 

19.44

NARKOTIKABROTT RINGA SAMT ÖVERLÅTELSE. Två personer, en 25 årig kvinna och en 38 årig man medtagen för kroppsbesiktning efter misstanke om narkotikapåverkan. En 30 årig man misstänkt för överlåtelse.

 

19.44

DROGRATTFYLLERI SÄFFLE. En 24 årig manlig förare medtagen för kroppsbesiktning efter att ha uppvisat tecken på narkotikapåverkan.

 

21.07

RINGA NARKOTIKABROTT KARLSTAD. En 24 årig kvinna anträffas misstänkt narkotikapåverkad på Sundsta. Medtagen för kroppsbesiktning och därefter inlagd för tillnyktring.

 

21.10

TRAFIKOLYCKA MED GROVT RATTFYLLERI, SÄFFLE. En okänd utländsk man greps efter att han framfört en personbil kraftig påverkad. Han körde av vägen och in i ett elskåp. Mannen blåste 1,05 mg/l i utandningsluften. Mannen anhölls efter tillnyktring och förhör.

 

22.32

GROVT OLAGA HOT, MISSHANDEL, KRISTINEHAMN. En 22-årig kvinna gripen på en mindre ort i Kristinehamns kommun efter att hon hotat sin sambo med en kniv. Kvinnan har även misshandlat mannen genom att bita honom. Kvinnan anhölls efter förhör.

 

23.31

DROGRATTFYLLERI, GROV OLOVLIG KÖRNING, KARLSTAD. En man, 24 år, medtagen för kroppsbesiktning efter att han kört en personbil drogpåverkad. Mannen har dessutom ett återkallat körkort. Den 28-årige passageraren medtogs även han för kroppsbesiktning, misstänkt för ringa narkotikabrott.

 

23.59

DROGRATTFYLLERI, NARKOTIKABROTT, HAGFORS. En personbil kontrolleras och föraren, 26 år, misstänks för drograttfylleri. Vid en efterföljande husrannsakan i bilen anträffades narkotika vilket medförde att både föraren och passageraren, 27 år, misstänks för narkotikabrott. De båda greps.

 

00.11

INBROTTSSTÖLD, VÄRMLANDS MUSEUM, KARLSTAD. Någon har krossat en ruta och gått in i lokalerna. Oklar vad som tillgripits men tillrört vid kassan. Avspärrat för en teknisk undersökning under söndagsmorgonen.

 

01.15

RATTFYLLERI, OLOVLIG KÖRNING, ARVIKA. En personbil kontrollerades i centrala Arvika. Den framfördes av en 17-årig yngling som var berusad. Han medtogs därför för kroppsbesiktning och blåste 0,25 mg/l i utandningsluften. Han saknade även körkortsbehörighet.

 

02.53

SKADEGÖRELSE, RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. Två personer, båda 22 år, togs på bar gärning när de klottrade i Duvslaget. Då båda misstänks vara påverkade av narkotika medtogs de för kroppsbesiktning. En tredje person som befann sig på platsen är misstänkt för ringa narkotikabrott eftersom han medförde en liten haschbit.

 

03.48 ANTRÄFFAD TILLGRIPEN PERSONBIL, ARVIKA. En 52-årig man gripen när han anträffades i en tillgripen personbil i Arvika. Det är samma man som greps på lördagsmorgonen när han försökte tillgripa en personbil på en bensinstation i Arvika.