2015-07-26 06:43

2015-07-26 06:43

25-26 juli

Två män anhållna för hot mot tjänsteman samt stöld, några rattfyllerier men i stort sett en lugn natt.

09.58

ANHÅLLEN. Den man som greps misstänkt för grov misshandel under natten har anhållits av åklagare.
 
10.27

FRIGIVEN. Den man som varit anhållen för Grovt Rattfylleri har frigivits av åklagare.
 
11.49

STÖLD/INBROTT VASAGATAN, FILIPSTAD. En sönderslagen ruta på kommunens lokaler.
 
14.23

STÖLD/INBROTT I GARAGE NORDMARK, FILIPSTAD. Målsägaren fick reda på att dörrarna stod öppna redan i morse. Vad som tillgripits är i nuläget okänt.
 
14.40

MISSHANDEL, KYRKOGATAN, FILIPSTAD. En kvinna har blivit misshandlad av sin sambo. han har även tagit stryptag på henne. Kvinnan har flytt till en kompis i närheten.
 
14.43

DROGRATTFYLLERI, FILIPSTAD. En man och en kvinna stoppas och kontrolleras och de är båda påverkade av narkotika och medtas för kroppsbesiktning, misstänkta för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott.
 
19.12

VÅLD MOT TJÄNSTEMAN, STÖLD MM, VALFJÄLLET,EDA. Två män, 24 och 35 år, gripna efter att ha varit och stulit varor på Lidl i Eda och sedan hade de begett sig till en stuga vid Valfjället. Då polis kom dit försökte en rymma och blev då gripen. han fick följa med patrullen in i stugan. Väl inne i stugan så gav sig en av männen på polispatrullen och de fick spraya de båda med pepparspray. Båda anhållna av åklagare.
 
21.41

TRAFIKOLYCKA SILLEGÅRDSED, ÅRJÄNG. En bilist väjer för ett rådjur och kör av vägen. Föraren har fått skador på läppen och under ett öga.
 
21.58

HOT MOT TJÄNSTEMAN, NYKROPPA. En polispatrull ska kontrollera en man i hans bostad. På platsen möts patrullen av att han bussar hunden på dem och att han hotar dem med ett vapen, en softairgun. Efter detta tar han upp ett luftgevär och riktar mot patrullen. Mannen omhändertas och överlämnas till sjukvården.
 
22.45

GROVT RATTFYLLERI, VÅRDSLÖSHET I TRAFIK, SKOGHALL.Efter ett kortare efterföljande stoppas en bil och föraren, en 26 årig man, medtas för kroppsbesiktning. Resultat 0.51 mg/l.
 
00.17

RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En 24 årig man införd för kroppsbesiktning.
 
01.17

TRAFIKOLYCKA LV 239, EKSHÄRAD. En personbil kör på en älg, de två om färdas i bilen klarar sig med sårskador.
 
05.09

RATTFYLLERI, SUNNE. En personbil ska kontrolleras av en polispatrull, bilen försöker köra ifrån polisen men kör i stället in i en husvägg. Föraren, en 19 årig man, misstänks för rattfylleri och vårdslöshet i trafik. Resultat 0.38 mg/l.
 
05.55

SAMMANFATTNING FRYKSDALSDANSEN. En av de lugnaste Fryksdalsdanserna hittills enlig Thomas Hertzberg. 8 personer omhändertagna för fylleri, 1 ringa narkotikabrott och ett hot mot tjänsteman. I övrigt lite andra småbrott.

09.58

ANHÅLLEN. Den man som greps misstänkt för grov misshandel under natten har anhållits av åklagare.
 
10.27

FRIGIVEN. Den man som varit anhållen för Grovt Rattfylleri har frigivits av åklagare.
 
11.49

STÖLD/INBROTT VASAGATAN, FILIPSTAD. En sönderslagen ruta på kommunens lokaler.
 
14.23

STÖLD/INBROTT I GARAGE NORDMARK, FILIPSTAD. Målsägaren fick reda på att dörrarna stod öppna redan i morse. Vad som tillgripits är i nuläget okänt.
 
14.40

MISSHANDEL, KYRKOGATAN, FILIPSTAD. En kvinna har blivit misshandlad av sin sambo. han har även tagit stryptag på henne. Kvinnan har flytt till en kompis i närheten.
 
14.43

DROGRATTFYLLERI, FILIPSTAD. En man och en kvinna stoppas och kontrolleras och de är båda påverkade av narkotika och medtas för kroppsbesiktning, misstänkta för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott.
 
19.12

VÅLD MOT TJÄNSTEMAN, STÖLD MM, VALFJÄLLET,EDA. Två män, 24 och 35 år, gripna efter att ha varit och stulit varor på Lidl i Eda och sedan hade de begett sig till en stuga vid Valfjället. Då polis kom dit försökte en rymma och blev då gripen. han fick följa med patrullen in i stugan. Väl inne i stugan så gav sig en av männen på polispatrullen och de fick spraya de båda med pepparspray. Båda anhållna av åklagare.
 
21.41

TRAFIKOLYCKA SILLEGÅRDSED, ÅRJÄNG. En bilist väjer för ett rådjur och kör av vägen. Föraren har fått skador på läppen och under ett öga.
 
21.58

HOT MOT TJÄNSTEMAN, NYKROPPA. En polispatrull ska kontrollera en man i hans bostad. På platsen möts patrullen av att han bussar hunden på dem och att han hotar dem med ett vapen, en softairgun. Efter detta tar han upp ett luftgevär och riktar mot patrullen. Mannen omhändertas och överlämnas till sjukvården.
 
22.45

GROVT RATTFYLLERI, VÅRDSLÖSHET I TRAFIK, SKOGHALL.Efter ett kortare efterföljande stoppas en bil och föraren, en 26 årig man, medtas för kroppsbesiktning. Resultat 0.51 mg/l.
 
00.17

RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En 24 årig man införd för kroppsbesiktning.
 
01.17

TRAFIKOLYCKA LV 239, EKSHÄRAD. En personbil kör på en älg, de två om färdas i bilen klarar sig med sårskador.
 
05.09

RATTFYLLERI, SUNNE. En personbil ska kontrolleras av en polispatrull, bilen försöker köra ifrån polisen men kör i stället in i en husvägg. Föraren, en 19 årig man, misstänks för rattfylleri och vårdslöshet i trafik. Resultat 0.38 mg/l.
 
05.55

SAMMANFATTNING FRYKSDALSDANSEN. En av de lugnaste Fryksdalsdanserna hittills enlig Thomas Hertzberg. 8 personer omhändertagna för fylleri, 1 ringa narkotikabrott och ett hot mot tjänsteman. I övrigt lite andra småbrott.